Evelyne Bos is de oprichter en eigenaar van EBOS Freetype en Virtual Assistant voor succesvolle ondernemers.

Met inmiddels ruim 35 jaar ervaring heb ik veel expertise en praktijkervaring. Ik durf te stellen dat met mij in je team een aantal zaken een stuk aangenamer zal worden.

Ik ben mijn secretaressecarrière begonnen als burgerambtenaar bij het Ministerie van Defensie. Aangezien ik jarenlang de hoogste veiligheidsscreening heb gehad, hoef ik jou niet te vertellen dat discretie bij mij hoog in het vaandel staat.

Sinds 2002 werk ik als zelfstandig Virtual Assistant. Ik was een van de eersten in Nederland. Omdat het vak toen nog in de kinderschoenen stond heb ik een groot aantal jaren als onafhankelijk notulist gewerkt. Hier heb ik geleerd om hoofd- en bijzaken te onderscheiden.

Mijn jarenlange ervaring zal jou zeker helpen om jouw bedrijf te kunnen runnen op de manier die jij wilt. Je bezig houden met dingen die echt belangrijk zijn en weten dat jouw business en klanten bij mij in heel goede handen zijn.

Bekijk de website op https://www.ebosfreetype.nl/

HEEFT U OOK EEN VRAAG OF EEN PROBLEEM MET WORDPRESS?

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden? Web-Pepper gebruikt WordPress al sinds 2006 en heeft al honderden websites gemaakt in dit systeem en hebben wij ervaring met de meest voorkomende plugins voor WordPress.

Voor WordPress hulp en ondersteuning kunt u bij ons terecht, wilt u meer informatie? Neem dan contactmet ons op!