Fotoshoots

Wil je graag een fotoshoot boeken dan prikken we natuurlijk eerst een datum.
Zodra die akkoord is ontvang je een offerte. Bij akkoord op deze offerte is de boeking definitief.

Uiteraard hebben we van tevoren contact over locatie en eventuele kledingkeuze. Op de dag van de shoot gaan we 1-2 uur op pad op een locatie naar keuze.

Na de shoot ontvang je zo snel mogelijk alle foto’s beveiligd online. Bekijk ze lekker op je gemak en maak een keuze.

Na de shoot ontvangen jullie zo snel mogelijk alle foto’s beveiligd online zodat jullie op jullie gemak kunnen kijken en een keuze kunnen maken.

Bruiloften

Zodra ik jullie aanvraag ontvangen heb en weet wanneer jullie grote dag is wil ik graag echt met jullie kennismaken. Wie jullie zijn, waarom jullie elkaar zo leuk vinden, hoe het aanzoek was! Ik verwelkom jullie bij mij thuis, waar we onder het genot van een drankje samen kunnen praten over wat voor jullie belangrijk is en hoe mijn werk daarin past.

Jullie kiezen welk (op maat gemaakt) pakket het best bij jullie past. Daarna stuur ik de overeenkomst met daarin alle gegevens die we met elkaar besproken hebben.
De reservering is definitief zodra jullie de overeenkomst hebben getekend.

Een tweede afspraak maken we ongeveer 6 weken voor jullie trouwdag. Rond deze tijd heeft jullie dag heeft al echt vorm gekregen en kunnen we de puntjes op de ‘i’ zetten.

Op de dag zelf ben ik overal, maar niet overdreven aanwezig. Ik maak een herinnering voor jullie, met alle grote en kleine momenten.

Een paar dagen na jullie bruiloft stuur ik een sneak preview om alvast de eerste herinneringen op te halen. Na ongeveer 6 weken ontvangen jullie het albumvoorstel, dat ik, na jullie akkoord bestel.

Bij het ophalen van jullie album, bij mij thuis, krijgen jullie ook een USB-stick met daarop alle foto’s.

Meer weten? Kijk snel op https://lookatmefotografie.nl/