Inner Power Coach, digital nomad, video editor, YouTuber en levensgenieter die jou inspireert om meer geluk uit jezelf en je leven te halen.

Denk jij regelmatig: is dit het nou?

Zo herkenbaar!
Toen ik 5 jaar geleden een burn-out kreeg en zonder werk thuis zat, wist ik het allemaal even niet meer.

Wat maakt mij gelukkig? Wat is mijn passie? Wie ben ik en wat wil ik nou écht?

Jarenlang zorgde ik niet goed voor mezelf, vond ik het moeilijk om mijn grenzen aan te geven en vergeleek ik mezelf constant met anderen (die natuurlijk altijd veel beter waren).
Dit was totaal niet hoe ik me het leven van een 25-jarige had voorgesteld!

Ik had genoeg van alles wat ik van mezelf moest en besloot het roer helemaal om te gooien. Ik maakte de grote beslissing om met alles te stoppen in mijn leven waar ik niet gelukkig van werd en te gaan doen waar ik als kind van droomde.
Sindsdien heb ik mijn vaste baan opgezegd, besteed ik meer tijd aan dat waar ik super blij van word en combineer ik mijn onderneming met reizen!

Nu ik eindelijk zelf heb ontdekt wat helemaal mijn ding is, weet ik welke stappen ervoor nodig zijn om weer te gaan stralen als persoon en actie te ondernemen in het leven. En geloof me, jij hoeft echt geen jaren te zoeken voordat je dat vlammetje in jezelf hebt gevonden.
Dat kan NU al!
Mag ik jou helpen je Super Power te ontdekken?

Anne kwam in contact met ons omdat ze meer haar focus op haar business wilde houden en zich minder bezig wilde gaan houden met de technische aspecten van haar website. Vandaag werd haar nieuwe website gelanceerd.

Bekijk de website op https://www.anneneijnens.nl/

Anne Neijnens over de samenwerking met Web-Pepper

Web-Pepper heeft mij ontzettend goed begeleid om mijn ideeën voor de website visueel te maken. Door zijn duidelijke instructie video’s en snelle reactie, verliep het proces dan ook heel soepel. Voordat de website gemaakt werd, was ik me niet bewust van alle mogelijkheden die er zijn om mijn diensten nog beter en helderder te presenteren. Web-Pepper denkt echt met je mee en heeft super veel kennis in huis om een mooie én effectieve website te bouwen. Hij kent alle ins en outs en helpt je daar waar nodig is, maar zorgt er ook voor dat je uiteindelijk zelf de knoppen kunt bedienen. Hierdoor kan ik makkelijk aanpassingen maken in mijn eigen website en heb ik daarnaast een vakman aan mijn zij staan die precies weet hoe de online wereld in elkaar steekt.

Heeft u ook een vraag of een probleem met WordPress?

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden? Web-Pepper gebruikt WordPress al sinds 2006 en heeft al honderden websites gemaakt in dit systeem en hebben wij ervaring met de meest voorkomende plugins voor WordPress.

Voor WordPress hulp en ondersteuning kunt u bij ons terecht, wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!