Over Claudia

De dag dat ik besloot om te gaan leven als de vrouw die ik wilde zijn, is mijn leven voorgoed veranderd. Ik weet nu dat ik het wel waard ben. Dat door goed voor jezelf te zorgen je anderen juist kan geven wat ze nodig hebben.

Mijn leven was mooi. Met liefde heb ik voor mijn gezin gezorgd. Dankbaar heb ik de zorg voor mijn ouders op mij genomen. Ik gaf veel aan anderen, maar was mezelf compleet verloren. Ik wist als het ware niet meer wie ik was, wie ik wilde zijn. De laatste woorden die mijn vader tegen mij sprak brachten daar verandering in. Hij zei: “Claudia, doe wat je zegt dan lieg je niet”. De woorden deden mij beseffen dat het tijd was om voor mijzelf te kiezen. Om van mezelf te gaan houden. Dankzij deze woorden heeft mijn leven een andere betekenis gekregen. Ik ben nu de gezonde, fitte, ondernemende versie van mijzelf.

Nu ik mijn droom waar heb gemaakt doe ik waar ik blij van word. Door de energie die ik hierdoor iedere dag opnieuw weer krijg, kan ik mijn gezin en mijn dierbaren geven wat ze nodig hebben. Van mijn droom heb ik mijn werk gemaakt. Ik mag nu iedere dag opnieuw vrouwen helpen die ook gezond, fit en krachtig willen worden, waardoor ze weer gaan stralen en genieten van alles wat het leven ze te bieden heeft.

Bekijk haar website op https://claudiavesters.nl/