Via een van onze klanten werden wij in contact gebracht met Marianna van Erp. Ze had een website, alleen deze was niet geschikt voor mobiel en lastig voor haar om er zelf wijzigingen in aan te brengen. Web-Pepper kreeg de lead, naam contact met haar op en al snel konden we aan de slag om samen met de klant te bekijken wat zij nodig had om haar diensten online goed onder de aandacht te kunnen brengen. Daarnaast werkt Marianne in een dynamische omgeving dus was (technische) flexibiliteit heel belangrijk.

Gisteren was het zover, en leverde wij haar website op: www.mariannevanerp.nl

Over Marianne van Erp

Marianne is geaccrediteerd SPORTPSYCHOLOOG VSPN®. Na het behalen van haar Master Bewegingswetenschappen (specialisatie sportpsychologie) heeft zij de Post Master Opleiding tot Praktijksportpsycholoog met succes afgerond en haar accreditatie verdiend.

Marianne is continu bezig met haarzelf te ontwikkelen door het volgen van verschillende opleidingen, bijvoorbeeld in het coachingvak.

Het geeft haar veel energie wanneer ze mensen kan helpen met hun specifieke privé, werk- of sportsituatie waarbij je meer controle krijgt over je eigen handelen, je gedachten en gevoel. Vanaf 2012 verzorgt Marianne mentale training en begeleiding voor individuele sporters, teams en coaches. Allereerst vanuit haar eigen praktijk in Sint-Oedenrode. Door een samenwerkingsverband met CTO Eindhoven / RTO Zuid is het ook mogelijk om afspraken in Eindhoven te plannen.

Ze heeft onder andere gewerkt in de volgende sporten: zwemmen, hockey, tennis, taekwondo, honkbal, ijshockey, roeien, hippische sport, BMX, wielrennen/veldrijden, schaatsen, kunstrijden, rugby, schermen en bowlen.

Marianne ziet al snel in dat deze mentale training en begeleiding niet alleen zinvol is voor mensen binnen de sport. Iedereen kan baat hebben bij het hebben van meer inzicht en controle in eigen handelen en het krijgen van handvatten. Vandaar dat Marianne de parallel maakt vanuit haar ervaringen binnen de sport met andere doelgroepen, zoals:

  • (Commerciële) organisaties: bijvoorbeeld het om leren gaan met spanningen/druk en veranderingen.
  • Performers, zoals in theater, dans en muziek.
  • Onderwijs: bijvoorbeeld het leren omgaan met druk/spanning voor een examen.
  • Personen die moeite hebben met het verliezen van gewicht of andere persoonlijke doelen hebben.

Marianne van Erp over de samenwerking met Web-Pepper

Als leek op internet/website gebied heb ik iemand nodig die mij niet alleen helpt om een website te bouwen, maar me ook advies geeft in op welke manier ik dit het beste kan doen en welke mogelijkheden er zijn. Ralph heeft mij hierin heel erg goed geholpen. Hij heeft me laten nadenken over keuzes die ik maakte in mijn website en gaf me hierin advies. Niet alleen op het gebied van beeldvorming, maar ook op het gebied van teksten. Dit had ik nodig om tot de website te komen die er nu is. Tijdens dit proces stond hij voor me klaar wanneer nodig en is hij een erg prettig persoon om mee samen te werken.

Heeft u ook een vraag of een probleem met WordPress?

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden? Web-Pepper gebruikt WordPress al sinds 2006 en heeft al honderden websites gemaakt in dit systeem en hebben wij ervaring met de meest voorkomende plugins voor WordPress.

Voor WordPress hulp en ondersteuning kunt u bij ons terecht, wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!