Via Facebook werden we getipt dat iemand ons had aanbevolen, een voedingscoach. Nu houden we bij Web-Pepper wel van lekker smullen, maar toen we de website waar het over ging bekeken smulden we daar niet van. De looks waren zwaar verouderd, en de WordPress van zover niet bijgehouden dat het ons beter leek de website niet te restylen maar gewoon helemaal van nul af aan opnieuw op te bouwen. Inmiddels is deze website weer helemaal gezond en in balans! Afgelopen week openden wij BalansDoorVoeding.nl van Voedingscoach Astrid Hendriks.

Over BalansDoorVoeding.nl

Astrid Hendriks is gediplomeerd voedingscoach en helpt vrouwen om gezonder en gelukkiger te worden door een betere leefstijl. In haar praktijk is ze heel wat vrouwen tegen gekomen die hun stofwisseling door bv diëten behoorlijk in de war hebben gestuurd en bij wie gewichtsverlies geen kwestie is van minder of anders eten.

Door de combinatie van goede voeding, de juiste beweging, ontspanning (al dan niet in combinatie met af en toe honger en koude) is een gezond gewicht voor iedereen weg gelegd.

Herken je jezelf in mijn verhaal? Ben jij niet tevreden over je lichaam en wil je op een gezonde manier gewicht verliezen? Ik help je graag om jouw leefstijl te veranderen, zodat je gezonder wordt en beter in je vel komt te zitten, gewicht verliest en meer energie krijgt. Want ik word er blij van wanneer ik een vrouw tevreden en stralend de deur uit zie stappen.

Bekijk de website op: www.BalansDoorVoeding.nl

Astrid Hendriks over de samenwerking met Web-Pepper

Ik benaderde Ralph, omdat mijn bestaande website verouderd was en ik er niet mee kon wat ik wilde. Ik wist wat ik wilde, tenminste dat dacht ik, maar Ralph wist precies wat ik nodig had! Daardoor is mijn website mooier en praktischer geworden, dan ik zelf had kunnen bedenken én zijn al mijn online uitingen beter en mooier geworden. Want Ralph denkt verder dan de WordPress site die hij voor je maakt. Hij denkt mee over vindbaarheid, over je online profiel, over bloggen en waarover en over het delen van blogs zodat je hoger komt in Google. Door zijn ervaring kent hij allerlei handige plugins, die je site beter maken. Ik ben heel erg blij dat Ralph op mijn pad kwam. Mijn website is in goede handen en daarmee klaar voor de toekomst. Dankjewel Ralph!

Heeft u ook een vraag of een probleem met WordPress?

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden? Web-Pepper gebruikt WordPress al sinds 2006 en heeft al honderden websites gemaakt in dit systeem en hebben wij ervaring met de meest voorkomende plugins voor WordPress.

Voor WordPress hulp en ondersteuning kunt u bij ons terecht, wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!