Jonneke Reclame en Web-Pepper hebben de handen in 1 geslagen:

Jonneke Reclame verzorgt namelijk voor Web-Pepper het drukwerk en Web-Pepper zorgt voor de techniek achter de vernieuwde website van Jonneke Reclame. Zo doet een ieder waar hij goed in is en passie voor heeft. Ook als bijna buren is het wel prettig bij de bouw van je website om korte lijnen te hebben en even snel bij elkaar binnen te wippen. De looks van de website zijn vooral door onszelf (Jonneke Reclame) verzorgt maar de techniek en het onderhoud daarvan ligt compleet in de handen van Web-Pepper.

Jonneke Reclame; gewoon top in Textile, Design, Print & Sign

Jonneke Reclame is een no-nonsense, full-service reclamebureau en al meer dan 20 jaar partner bij het oplossen van reclamevraagstukken. Dit doen zij vanuit het landelijk gelegen Lith in Noord-Brabant en het pittoreske Kirn, op de Hunsrück in Duitsland.

Ze hebben geen web shop, maar staan liever persoonlijk voor u klaar met een focus op behoefte en oplossing. Frisse ideeën, aandacht en servicegerichtheid staan centraal in onze werkwijze. Wij werken veelal voor middelgrote bedrijven en organisaties, maar met minstens zoveel plezier ook voor starters en éénpitters.

Jonneke Reclame is gebouwd op vier pijlers, Textile, Design, Print & Sign. Het merendeel van onze producties wordt, van begin tot eind, zonder tussenkomst van derden, in huis gerealiseerd. Zo houden we de lijnen kort, overzichtelijk en op maat gemaakt voor u! Maar dat houdt ook in dat we snel en een perfecte kwaliteit kunnen leveren. Vaak zelfs dezelfde dag nog.

Ervaar wat onze toegevoegde waarde kan zijn voor u. Maak een afspraak of gebruik onze 24/7 “bel-me-terug” mogelijkheid. Dan nemen wij direct contact op met u.

Bekijk de website nu op: http://www.jonneke-reclame.nl/

Nick Hilker van Jonneke Reclame over de samenwerking met Web-Pepper

Ralph is een prettige en gedreven gast die graag klaarstaat voor de klant, waardoor je snel kunt schakelen maar ook vooral elkaar aan kunt vullen. Recht voor zijn raap en zeggen wat je ervan vind staat bij hem bovenaan het lijstje, op deze manier haal je het maximale uit elkaar en komt er een goed resultaat op het web te voorschijn.

Heeft u ook een vraag of een probleem met WordPress?

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden? Web-Pepper gebruikt WordPress al sinds 2006 en heeft al honderden websites gemaakt in dit systeem en hebben wij ervaring met de meest voorkomende plugins voor WordPress.

Voor WordPress hulp en ondersteuning kunt u bij ons terecht, wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!