Manon van Lin:

Deskundige instructie en begeleiding, op maat, voor de ontwikkeling van ruiter en paard!

Manon van Lin en zit al meer dan 10 jaar professioneel en met passie in het paardenvak. Als instructeur heeft zij al vele combinaties met veel plezier begeleid zowel recreatief als op wedstrijdniveau. Momenteel brengt zij een paard uit in het ZZ-Licht en hoopt binnenkort de overstap te maken naar het ZZ-Zwaar. Naast het lesgeven werkt zij ook een aantal dagen per week op Dressuurstal Bax-Goris in Gendt. In 2004 behaalde zij haar Instructeurs diploma ORUN niveau 2, en in 2014 is zij geslaagd voor de vervolgopleiding Instructeur Wedstrijdsport ZZ-Licht. In de tussenliggende jaren heeft zij  verschillende cursussen gevolgd zoals; Hippisch Management, Exterieurleer, Didactiek & Training, EHBO voor paarden, en nog veel meer. Haar laatst met succes afgeronde cursus is Sportpsychologie en Mentale Training in 2015.

Bekijk de website nu op: http://www.manonvanlin.nl

Manon van Lin over de samenwerking met Web-Pepper

Ralph heeft al heel wat jaren mijn website in zijn beheer, en heeft al meerdere sites voor mij ontworpen. Ralph kan mij goed inschatten en weet wat ik wil. Hij weet dit dan ook precies te vertalen naar mijn website. Ook denkt hij mee hoe ik mijn site zo optimaal mogelijk kan benutten. Met een heldere en nuchtere kijk op zaken geeft hij daarin advies. Ik kan altijd terecht met vragen en hij staat altijd voor me klaar. Iemand die doet wat hij zegt, samen met zijn no-nonsens mentaliteit weet ik wat ik aan hem heb. Verder is Ralph zeer bedreven met zijn vak bezig waarbij hij luistert naar zijn klanten, dat zie je terug in de websites. Top!

Heeft u ook een vraag of een probleem met WordPress?

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden? Web-Pepper gebruikt WordPress al sinds 2006 en heeft al honderden websites gemaakt in dit systeem en hebben wij ervaring met de meest voorkomende plugins voor WordPress.

Voor WordPress hulp en ondersteuning kunt u bij ons terecht, wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!