SIGNI zoekhonden:

Signi zoekhonden is – onder de bezielende leiding van Esther van Neerbos en Janette Kruit – een non-profit stichting, die ten doel heeft om vermiste mensen (levend of overleden) op te sporen met behulp van zoekhonden en een professioneel duik-, sonar-, vaar- en grondonderzoek team.

Sinds 2004 zoekt de stichting wekelijks met haar honden in de meest uiteenlopende omstandigheden naar vermiste personen. Deze intensieve inzet vraagt niet alleen het uiterste van de honden, maar ook van de 50 vrijwilligers die Signi telt. De stichting is uniek in haar inzet, prestaties, volharding, belangeloosheid en professionaliteit.

Naast de zoekacties in Nederland heeft Signi zoekhonden haar expertise ingezet in diverse internationale rampgebieden. Zo was er o.a. inzet tijdens de Tsunami in Japan en de aardbeving in de Filipijnen.

In de werkzaamheden van Signi zoekhonden staat één ding centraal: het vinden van vermiste personen en daarmee het beëindigen van de onzekerheid die achterblijvers treft in vermissingszaken.

Bekijk de website nu op: http://www.zoekhonden.com/

Norbert Dikkeboom, ambassadeur Signi zoekhonden, over de samenwerking met Web-Pepper

Web-pepper bleek dé juiste partner voor Signi zoekhonden. Het werd na jaren hoog tijd voor vernieuwing, maar wel met een website die het bijzondere werk van de stichting goed weer zou geven. Ralph is uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die WordPress biedt en blijft constant up-to-date. Maar hij blijkt daarnaast een “partner” die meedenkt en alle facetten van een goede website doorziet en helder overbrengt naar zijn opdrachtgever. Het resultaat is boven verwachting en ook de “nazorg” blijkt in prima handen bij Web-pepper. Een goede website blijft immers “in beweging”. Ralph, namens de stichting Signi zoekhonden: dank voor de samenwerking en het behaalde resultaat!

Heeft u ook een vraag of een probleem met WordPress?

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden? Web-Pepper gebruikt WordPress al sinds 2006 en heeft al honderden websites gemaakt in dit systeem en hebben wij ervaring met de meest voorkomende plugins voor WordPress.

Voor WordPress hulp en ondersteuning kunt u bij ons terecht, wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!