Over Anne Suppers

Haar zoektocht naar de Bullmastiff heeft ervoor gezorgd dat ze van haar grootste passie haar beroep heeft gemaakt.

Nog voordat ze de keuze gemaakt had van welk ras ze een pup wilde hebben. Zo zocht ze naar de verschillende mogelijkheden, betreft de opvoeding en socialisatie van puppy’s. Al snel kwam ze tot de conclusie dat het een kleine wereld was, waar vaak standaard in kleine tot grotere groepen les wordt gegeven. Hier blokkeerde het gevoel direct. Ze vervolgde haar zoektocht naar hondenscholen die gespecialiseerd waren in individuele- ofwel privé lessen. Geert de Bolster kwam als een verademing. Alles wat hij beschreef op zijn site, paste bij de manier waarop zij haar toekomstige pup zou willen opvoeden. Niet alleen privé lessen maar ook opleidingen behoorden tot de mogelijkheden. Lang hoefde ze hierover niet na te denken, heeft ze haar kans genomen en zich ingeschreven voor de opleiding hondengedragsbegeleider.

Inmiddels heeft ze de opleiding tot hondengedragsbegeleider met als specialisatie gedragsproblemen gevolgd en met succes afgerond. Haar kennis wordt dagelijks vergroot door de ervaringen in de praktijk. Verder volgt ze regelmatig zowel nationale als internationale workshops en seminars. Zo blijft ze op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en praktische toepassingen.

Omdat de hond zich het meest op zijn gemak voelt in zijn huiselijke omgeving en zijn baas waarschijnlijk ook. Vinden de consulten voornamelijk aan huis plaats. Door deze manier van werken kan er direct een passend plan met doelstelling gemaakt worden. Waar het welzijn van baas en hond voorop staan. Door de consulten aan huis te geven, is er de mogelijkheid dat het hele gezin kan deelnemen aan het verbeteren van de relatie met de hond. Als alle neuzen in dezelfde richting wijzen is de kans van slagen natuurlijk het grootst.

Met haar enthousiasme weet ze elke deelnemer van een workshops of clinics te inspireren om zelf aan de slag te gaan met de praktische uitleg en tips die ze geeft.

Met haar kennis en inzicht zal ze je inspireren om samen met je hond een unieke band te creëren.

https://annesuppers.nl/

Anne Suppers over de samenwerking met Web-Pepper

Alleen maar positieve ervaringen.
Zeer professioneel, denken met je mee. Ik kan web-pepper iedereen aanbevelen.

Heeft u ook een vraag of een probleem met WordPress?

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden? Web-Pepper gebruikt WordPress al sinds 2006 en heeft al honderden websites gemaakt in dit systeem en hebben wij ervaring met de meest voorkomende plugins voor WordPress.

Voor WordPress hulp en ondersteuning kunt u bij ons terecht, wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!