Roos van Kappel, paranormaal therapeut voor mens en paard. Gespecialiseerd in telepathie.

De paranormale begaafdheid was al vroeg in haar leven zichtbaar. Op 2-jarige leeftijd vertelde zij haar moeder dat ze pijn in haar hoofd had. Het voelen wat anderen voelen is altijd gebleven. Ze kon als kind maar wat lastig omgaan met haar gevoeligheid. Vaak was ze overprikkeld en kwaad en heel vaak was ze ziek. Na jarenlang zoeken heeft ze een gezonde balans gevonden in haar leven. Ze weet hoeveel ze kan doen en wanneer ze beter gas terug kan nemen.

In 2003 is ze haar eigen praktijk begonnen voor het behandelen van mensen en paarden.

https://www.innerfeeling.nl/

Roos van Kappel over de samenwerking met Web-Pepper

Web-Pepper zorgt voor mijn website zodat ik lekker kan werken. Web-pepper werkt snel, is uitstekend in staat om te begrijpen waar mijn behoeftes liggen en levert een kwalitatief hoogstaand product waar je u tegen zegt. 100% score!

Heeft u ook een vraag of een probleem met WordPress?

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden? Web-Pepper gebruikt WordPress al sinds 2006 en heeft al honderden websites gemaakt in dit systeem en hebben wij ervaring met de meest voorkomende plugins voor WordPress.

Voor WordPress hulp en ondersteuning kunt u bij ons terecht, wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!