Een van onze klanten, Shuttlewise uit Rotterdam, was na jaren tevredenheid toe aan een nieuw layout van zijn website. Het oude jasje was inmiddels wat gedateerd en toe aan een restyling. Het moest een 2013 look krijgen. De WordPress website was al multi-language en dat moest zo blijven in de talen Nederlands, Engels, Duits en Italiaans. Dit gezien het internationale karakter van de organisatie. Web-Pepper ging ermee aan de gang en na enige tijd van overleg en ontwikkeling, werd de nieuwe website vandaag geopend!

Over Shuttlewise

Intermodaal operator Shuttlewise heeft als doel containertreinen (shuttles) te ontwikkelen. Shuttlewise is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om op belangrijke, strategische Europese corridors een kwalitatief hoogstaande service op te zetten.

Shuttlewise heeft als doel kwalitatief hoogwaardige containertreinen (shuttles) te ontwikkelen op belangrijke, strategische Europese corridors. Hiervoor wordt het volume van verschillende partijen (logistiek dienstverleners) met een gezamenlijke interesse in een specifieke bestemming gebundeld.
Shuttlewise is de neutrale operator die fungeert als regisseur van de shuttle en is derhalve verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van de dienst. Shuttlewise draagt het financiële risico over de restcapaciteit van de shuttle.

Meer informatie: www.shuttlewise.nl / www.shuttlewise.com