Kies voor een beroep met toekomst en begin bij KOS Kappersopleidingen met een voorsprong…! Altijd kleine groepen, dus echt heel veel individuele aandacht.

KOS Kappersopleidingen geeft je de mogelijkheid het kappersvak te leren in een goede, professionele omgeving. Onze ervaren docenten begeleiden je door de basis technieken gevolgd door de laatste technieken en trends. Je wordt een expert in o.a highlights, styling, knippen, föhnen, kleuren en diverse lang haar technieken. Omdat omgaan met klanten een groot deel van het vak is, wordt ook hieraan bij KOS Kappersopleidingen de nodige aandacht gegeven.

https://koskappersopleidingen.nl/

Jeroen van der Reep over de samenwerking met Web-Pepper

Zoek je iemand die met je meedenkt over je website en je een ongezouten mening geeft? Dan ben je bij Web-Pepper aan het juiste adres. Samen moesten we even de juiste weg vinden, maar uiteindelijk heeft het geleid tot een hele fijne en hopelijk een langdurige samenwerking.

Heeft u ook een vraag of een probleem met WordPress?

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden? Web-Pepper gebruikt WordPress al sinds 2006 en heeft al honderden websites gemaakt in dit systeem en hebben wij ervaring met de meest voorkomende plugins voor WordPress.

Voor WordPress hulp en ondersteuning kunt u bij ons terecht, wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!