Een tijdje geleden kregen we bij Web-Pepper contact met de mensen achter de website van de Foodsisters. Ze hadden wat technische problemen met hun website. In eerste instantie zijn we nooit te beroerd om mensen die bellen met WordPress problemen gewoon te helpen door even mee te kijken en op weg te helpen. De website bleek gehackt geweest te zijn, wat voor de nodige problemen zorgde.

Web-Pepper nam de WordPress website volledig in technisch beheer, verhuisde de website naar zijn vaste hostingmaatschappij, schoonde de website netjes op en bracht nog enkele andere verbeteringen aan aan deze site. De Foodsisters hoeven zich nu niet meer druk te maken over hun website of de technische zaken ervan, ze kunnen zich volledig focussen op hun passie: snelle en slanke recepten!

Over Foodsisters.nl

Foodsisters Janneke & Amande Koeman zijn vijf jaar terug hun eerste onderneming gestart in de dieetbranche. Naast hun eigen praktijken hebben ze het merk Hippro dieetproducten opgericht. Samen schreven ze het boek Ontlijnen, dat mensen helpt de juiste voedingskeuzes te maken. Omdat ze toch merkten dat mensen moeilijk hun gewicht stabiel kunnen houden na een dieet, hebben ze Jip en Jij opgericht.

Hun doel is: Mensen makkelijk en lekker gewicht laten verliezen en het dieet zo lang vol kunnen houden dat het onderdeel van je leefstijl wordt.

Meer informatie : www.foodsisters.nl

Cindy Koeman – Foodsisters over de samenwerking met Web-Pepper

Web-pepper heeft ons super snel geholpen toen onze website gehackt was. Het fijne aan web-pepper is dat ze meedenken, zelf met ideeën komen om je website nog beter te maken. Denk bijvoorbeeld aan seo, het sneller laden van je websites, hulp bij het installeren en updaten van plugins. Wij kunnen ons nu weer volledig richten op het bloggen en hoeven ons gelukkig niet meer bezig te houden met de technische achterkant.

Heeft u ook een vraag of een probleem met WordPress?

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden? Web-Pepper gebruikt WordPress al sinds 2006 en heeft al honderden websites gemaakt in dit systeem en hebben wij ervaring met de meest voorkomende plugins voor WordPress.

Voor WordPress hulp en ondersteuning kunt u bij ons terecht, wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!