Ongeveer een maand geleden werden wij door een enthousiaste klant voorgesteld aan Gert Jakobs. Gert Jakobs is een voormalig wielrenner uit de Nederlandse provincie Drenthe, die vijf keer deelnam aan de Tour de France met de PDM-ploeg en die de ronde vier keer uitreed. Jakobs werd gezien als superknecht. Hij trok jarenlang de sprint aan voor ploeggenoot Jean-Paul van Poppel. In 1984 deed Jakobs samen met Maarten Ducrot, Erik Breukink en Jos Alberts mee aan de Olympische Zomerspelen in Amerika. Het viertal wist op de 100km ploegenachtervolging een vierde plaats te halen. Hij is vaste tafelgast bij het RTL programma Tour du Jour. Zijn carrière en zijn leven kende vele diepte- en hoogtepunten. Nu vertelt Gert met passie en humor over zijn ervaringen in de presentatie “Hoge pieken, diepe dalen”.

Bedrijfspresentaties

Gert Jakobs laat in zijn presentaties met praktische, aansprekende en grappige voorbeelden uit de topsport het belang zien van goede en gemotiveerde medewerkers in een organisatie.

Fietsexperience

Een compleet verzorgde dag met een presentatie en aansluitend een fiets/mountainbiketocht. Voel u een echte wielrenner! Compleet met volgwagen, ploegleider en mechanieker.

De samenwerking met Web-Pepper

Gert wilde samen met Web-Pepper kijken hoe we samen online het beste resultaat konden bereiken met zijn website. De oude website was niet heel erg verkeerd alleen hij kon er technisch niet mee wat hij wilde. Daarnaast had hij ook nog een losse webshop. Eigenlijk wilde hij van het totaal één goed geheel maken. Samen met Gert gingen we aan de gang om zijn wensen te vervullen. Vandaag was het zover en kon de nieuwe website online, u kunt hem bekijken op www.gertjakobs.nl

Heeft u ook een vraag of een probleem met WordPress?

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden? Web-Pepper gebruikt WordPress al sinds 2006 en heeft al honderden websites gemaakt in dit systeem en hebben wij ervaring met de meest voorkomende plugins voor WordPress.

Voor WordPress hulp en ondersteuning kunt u bij ons terecht, wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!