Informatie uitwisselingspunt van en voor liefhebbers van de sportwagens van het merk Austin Healey.

De Austin Healey Owners Club Nederland (AHOCN) is opgericht op 6 april 1975 en telt thans een kleine 1100 leden. De vereniging heeft tot doel het in stand houden van automobielen en vaartuigen die door Donald Mitchell Healey zijn ontworpen en zijn merknaam of typeaanduiding dragen. De AHOCN tracht het enthousiasme voor alle typen Healey automobielen te handhaven en te stimuleren. Jaarlijks organiseert de club verschillende ééndaagse evenementen en een weekend evenement. Verder neemt de club deel aan diverse beurzen en tentoonstellingen. Om de informele contacten tussen de leden te stimuleren worden er in de diverse regio’s informele contactavonden gehouden. Hier vinden onderlinge uitwisselingen van ervaringen plaats en worden er presentaties georganiseerd. De DHC (Dutch Healey Competitions) is de race- en rallysectie van de AHOCN.

De AHOCN geeft elke twee maanden onder de naam HEALEY een clubblad uit, gemaakt door de leden en vóór de leden, waar een schat aan informatie wordt doorgegeven. De club voert naast een ledenregister tevens een autoregister. Verder krijgen leden toegang tot het AHOCN technisch archief met vele waardevolle tips en adviezen over het onderhoud en de restauratie van Austin Healey’s.

Meer info: https://www.healey.nl/

Heeft u ook een vraag of een probleem met WordPress?

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden? Web-Pepper gebruikt WordPress al sinds 2006 en heeft al honderden websites gemaakt in dit systeem en hebben wij ervaring met de meest voorkomende plugins voor WordPress.

Voor WordPress hulp en ondersteuning kunt u bij ons terecht, wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!