De WordPress website van Michael Pilarczyk was door zijn team zelf gebouwd. Dit was heel goed gebeurd alleen er zaten toch een paar scherpe randjes in het systeem waardoor het nét niet altijd helemaal lekker liep. Web-Pepper nam de website over, nam hem in hosting en onderhoud en zette de puntjes op de i.

Over Michael Pilarczyk

Michael Pilarczyk is personal successcoach, schrijver en spreker over persoonlijke ontwikkeling. Hij is een expert in het begeleiden van mensen en organisaties op weg naar persoonlijke groei of zakelijk succes. Zijn Roadmap to Success is gebaseerd op de bewezen Quantum Leap Advantage strategy. Pilarczyk verdiept zich al jaren in NLP, taoïsme, parapsychologie, zingeving, bewustzijn, mindfulness, communicatie, Tao Te Ching en de kracht van gedachten. Door middel van zijn vastbesloten levensovertuiging maakte hij al zijn dromen waar. Op jonge leeftijd werd hij DJ bij Veronica op Radio 3. Als DJ was hij betrokken bij de oprichting van Radio 538. Hij presenteerde televisieprogramma’s voor The Music Factory en RTL. Hij richtte drie mediabedrijven op en deed meerdere acquisities. Hij verkocht zijn Pilarczyk Mediagroep aan de Telegraaf. Hij nam een sabbatical van 40 maanden en maakte een zeilreis langs alle Europese kusten. In deze periode schreef hij zijn debuutroman Dansen in de Hemel. Begin 2014 richtte Pilarczyk Invictus Publishing op. Binnen enkele maanden werden er 50.000 boeken verkocht.

Meer informatie : www.michaelpilarczyk.com

Michael Pilarczyk over de samenwerking met Web-Pepper

Web-pepper zorgt ervoor dat onze WordPress website helemaal up to date is. Web-pepper zorgt voor het onderhoud van onze site en geeft pro-actief tips om de site beter te maken. Altijd snelle service en oplossingen. Bezoekers kunnen op deze manier optimaal de website en de video’s bekijken.

Heeft u ook een vraag of een probleem met WordPress?

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden? Web-Pepper gebruikt WordPress al sinds 2006 en heeft al honderden websites gemaakt in dit systeem en hebben wij ervaring met de meest voorkomende plugins voor WordPress.

Voor WordPress hulp en ondersteuning kunt u bij ons terecht, wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!