Gisteren opende Web-Pepper de compleet vernieuwde website van SJV Rosmalen. In een samenwerking met de organisatie van SJV en de nodige grafische ondersteuning van RBM Design kwamen we tot het beste resultaat voor Stichting Jeugd- en Vormingsactiviteiten uit Rosmalen.

Bekijk het resultaat op www.sjvrosmalen.nl

 

Over SJV Rosmalen

Ruim 40 jaar geleden alweer, in 1974, is Stichting Jeugd- en Vormingsactiviteiten (SJV) gestart en in de loop van de jaren een begrip geworden in Rosmalen. SJV wil jongens en meisjes van de basisscholen uit Rosmalen kennis laten maken met diverse activiteiten op het gebied van beweging en creativiteit.

Telkens slaagt SJV er in spectaculaire activiteiten te organiseren die grote aantallen deelnemers trekken. Het succes is te danken aan de grote inzet van velen. Maar vooral die van de vaste vrijwilligers die zich keer op keer belangeloos inzetten. Buiten de ‘vaste’ SJV-ers is er een grote groep met hulpkrachten. Leuk om te zien dat de SJV-kinderen van vroeger met minstens zoveel plezier terugkomen als vrijwilliger, vaak met eigen kinderen. Ook het bedrijfsleven draagt nadrukkelijk bij aan de activiteiten; als sponsor of in natura.

In 2014 bestond SJV 40 jaar daarom kregen wij van de gemeente ‘s-Hertogenbosch de Sociale Penning van de stad. Daar wijn we heel trots op! Ook is er een prachtig Doeboek gemaakt met daarin allerlei leuke weetjes en foto’s over de 40 voorgaande jaren. En natuurlijk is dat boek vooral voor kinderen, zoals de titel zegt een Doeboek met daarin allerlei leuke spelletjes, proefjes en doedingen.

Adriënne Hazenberg – SJV Rosmalen
over de samenwerking met Web-Pepper

We zijn in de lucht met onze nieuwe site! En dankzij Web-Pepper staat de site als een huis. In de voorbereiding wordt er kritisch meegedacht. Geen 9-tot-5-mentaliteit, tikkeltje eigenwijs, dat houdt ons scherp.

 

Bij het begin beginnen klinkt logisch maar is een uitdaging als je van een bestaande site een nieuwe opzet wilt maken. We wisten best wat we wilden veranderen en wat beter en vooral praktischer kon. Ralph van Web-Pepper hielp ook in het proces voorafgaand. Stelde de goede vragen en was niet bang om een ander voorstel te doen dan wij in gedachten hadden. Door de samenspraak die daarmee ontstond zijn we tot een goed resultaat gekomen. Het over en weer delen van ervaringen heeft gebracht dat we kritisch bleven kijken naar het doel; namelijk een goede site voor SJV Rosmalen. En ja, met twee vrouwen werken valt ook niet mee ;-). Trots zijn we op het resultaat en tegelijkertijd realiseren we ons dat een site niet statisch is en constant in ontwikkeling. Iets dat we met Web-Pepper als partij met vertrouwen tegemoet zien.

 

Heeft u ook een vraag of een probleem met WordPress?

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden? Web-Pepper gebruikt WordPress al sinds 2006 en heeft al honderden websites gemaakt in dit systeem en hebben wij ervaring met de meest voorkomende plugins voor WordPress.

Voor WordPress hulp en ondersteuning kunt u bij ons terecht, wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!