BOOMBANKEN VAN ROOIJACKERS PICKNICKTAFELS

Boombank.eu ontwerpt, vervaardigt en produceert boombanken en boomtafels. In wel 50 maten!

Ze zijn gespecialiseerd in boombanken en boomtafels. Deze boombanken en boomtafels zijn voor het plaatsen om een boom of grote parasol. Door de robuuste vormgeving en robuustheid worden ze vooral op schoolpleinen, bij sportvelden of in horeca gebruikt. Ook voor de particulier is een boombank of boomtafel een schitterende aanwinst in de tuin of op terras.  Een boombank en/of boomtafel is binnen 3 weken leverbaar in Nederland, België of Duitsland.

Boombank.eu is onderdeel van ROOIJACKERS PICKNICKTAFELS die ontwerpt, produceert, bezorgt en plaatst robuust tuin-, park- en terrasmeubilair voor bedrijf en particulier. Voor 1 of 100 stuks: u bent bij Boombank.eu aan het goede adres!

Meer informatie: http://www.boombank.eu/

Helma en Wiljan Rooijackers over de samenwerking met Web-Pepper

Ralph, Je hebt voor ons in heel korte tijd een mooie site gebouwd www.boombank.eu met WordPress. Top!!
Deze site is naast onze andere site omdat wij gespecialiseerd zijn in boombanken en boomtafels. Je enthousiaste inzet en bereidheid het helemaal, in goed en veelvuldig overleg, naar onze zin te maken, maakt dat we er veel van verwachten!
Deze prettige samenwerking mag wat ons betreft voort blijven lopen.

Heeft u ook een vraag of een probleem met WordPress?

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden? Web-Pepper gebruikt WordPress al sinds 2006 en heeft al honderden websites gemaakt in dit systeem en hebben wij ervaring met de meest voorkomende plugins voor WordPress.

Voor WordPress hulp en ondersteuning kunt u bij ons terecht, wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!