Q-vention is opgericht door initiatiefnemer Ben Verstraten. Al op zijn vierde wist Verstraten dat hij wilde bouwen. “Ik heb dit vak gekozen, omdat ik iets voor de maatschappij wil betekenen. We ontwikkelen en bouwen energiepositieve woningen; dat dient een nut. Q-vention is een van de koplopers in circulair bouwen. Met zogenoemde EPS-bouwsystemen maakt Q-vention het mogelijk om duurzame woningen te bouwen op een laagdrempelige manier.

Maar het is ook een manier om te bouwen aan een duurzame, gezonde en milieuvriendelijke leefomgeving. “Zij bieden een totaalconcept voor duurzame woningen. Het onderscheidende vermogen is dat deze woningen gebouwd worden met eigen EPS-bouwsysteem. Dat is duurzaam, circulair en heeft een hoog comfortniveau. Daarnaast wordt het in een timeframe gebouwd dat vier keer sneller is dan in de traditionele bouw.

Heeft u bouwplannen? De medewerkers van Q-vention staan u graag te woord.

Ben Verstraten, initiatiefnemer van Q-vention over Web-Pepper

Ralph van Web-Pepper is een stevige persoonlijkheid die weet waar hij naar toe wil en hoe hij daar moet komen. Een echte netwerker en deskundig op een breed vlak. Voor Q-vention heeft hij klassenwerk verricht. Altijd geïnteresseerd in de ontwikkelingen en altijd goede tips en constructieve bijdragen aan de ontwikkeling. Bewonderenswaardig hoeveel energie hij kan stoppen in iets waar hij ook echt in gelooft. En dat is volgens mij ook zijn motto. Eenmaal de klik met een onderwerp/proces/programma… laat hij doelgerichtheid, oog voor detail, visie en besluitvaardigheid zien. Fijn om met iemand samen te werken die luistert naar argumenten en ook zeker geen blad voor de mond neemt.

Heeft u ook een vraag of een probleem met WordPress?

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden? Web-Pepper gebruikt WordPress al sinds 2006 en heeft al honderden websites gemaakt in dit systeem en hebben wij ervaring met de meest voorkomende plugins voor WordPress.

Voor WordPress hulp en ondersteuning kunt u bij ons terecht, wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!