Q-vention is opgericht door initiatiefnemer Ben Verstraten. Hij wil mensen helpen in deze veranderlijke samenleving. Hij biedt veiligheid, een luisterend oor en is een vriend waar je terecht kunt.

Q-vention levert hoogwaardige dienstverlening aan burgers, bedrijven en overheidsinstellingen in Noordoost-Brabant. Q-vention helpt mensen de regie over hun leven weer te vinden. Zo verbeteren wij het woonklimaat in en om uw huis, dragen wij bij aan de sociale arbeidsmarkt en werken wij samen met overheidsinstellingen om de participatiewet uit te voeren. Ons hoofddoel is om de levensvreugde van de medemens te verhogen. Samen lossen we maatschappelijke problemen op.

Heeft u zorghulp nodig? Q-vention is 24/7 actief in de regio Noordoost-Brabant. Voor huishoudelijke zorg, ondersteuning en begeleiding kunt u bij ons terecht. Bent u werkzoekende? Q-vention zet zich in voor de sociale arbeidsmarkt. We ontwikkelen werk voor werkzoekenden op de arbeidsmarkt. Q-vention is een sociale onderneming waar u als burger, bedrijf of overheidsinstelling uw hulpvraag kunt stellen. Wij ondersteunen, begeleiden en adviseren u graag. Q-vention biedt de dienstverlening die past bij een veranderende samenleving.

Web-Pepper bouwde in samenwerking met het team van Q-vention de website http://www.q-vention.nl/

Ben Verstraten, initiatiefnemer van Q-vention over Web-Pepper

Ralph van Web-Pepper is een stevige persoonlijkheid die weet waar hij naar toe wil en hoe hij daar moet komen. Een echte netwerker en deskundig op een breed vlak. Voor Q-vention heeft hij klassenwerk verricht. Altijd geïnteresseerd in de ontwikkelingen en altijd goede tips en constructieve bijdragen aan de ontwikkeling. Bewonderenswaardig hoeveel energie hij kan stoppen in iets waar hij ook echt in gelooft. En dat is volgens mij ook zijn motto. Eenmaal de klik met een onderwerp/proces/programma… laat hij doelgerichtheid, oog voor detail, visie en besluitvaardigheid zien. Fijn om met iemand samen te werken die luistert naar argumenten en ook zeker geen blad voor de mond neemt.

Heeft u ook een vraag of een probleem met WordPress?

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden? Web-Pepper gebruikt WordPress al sinds 2006 en heeft al honderden websites gemaakt in dit systeem en hebben wij ervaring met de meest voorkomende plugins voor WordPress.

Voor WordPress hulp en ondersteuning kunt u bij ons terecht, wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!