Puur Suzanne

Puur Suzanne is een food en lifestyle blog.

Goed en gezond eten is ontzettend belangrijk. Suzanne weet uit eigen ervaring dat het je van ‘vage’ klachten kan afhelpen en dat het je meer energie kan geven. Zij vindt het daarom belangrijk om deze ervaringen te delen op haar blog.

Op haar blog draait het voornamelijk om gemakkelijke recepten maar is ook gevuld met lifestyle en persoonlijke artikelen. Gezond en goed eten is voor haar belangrijk maar je hoeft hier natuurlijk geen uren voor in de keuken te staan. Als je thuis komt na een lange werkdag is het fijn als het eten dan ook snel op tafel staat.

Ook gelooft Suzanne er in dat af en toe snoepen past in een gezonde levensstijl. Van alleen groenten en fruit worden de meeste mensen niet gelukkig. Enig idee hoe goed een stukje pure chocolade is?

Bekijk de blog: www.puursuzanne.nl

Suzanne over de samenwerking met Web-Pepper

In 2013 ben ik begonnen met een blog. Ik begon mijn blog in WordPress en ben lekker gaan knutselen. Als beginnende blogger was dat destijds prima. Toen ik vorig jaar naar ruim 40.000 unieke bezoekers per maand ging ontstond het plan het serieuzer aan te pakken. Mijn website begon zo af en toe te haperen en ook kon de lay-out een re-styling gebruiken. Ik was letterlijk uit mijn website gegroeid en zat zo nu en dan met mijn handen in het haar. Zelfstandig naar een nieuwe website was toch iets te ingewikkeld en tijdrovend voor mij. Ik kwam met Ralph in contact nadat ik opnieuw tegen een probleem aan liep. Ik werd snel en kosteloos geholpen. Vervolgens heb ik Ralph geïnformeerd over mijn plannen en heeft hij mij super goed geholpen met de vernieuwing van mijn blog. Ook geeft hij proactief tips gegeven hoe ik nog meer uit mijn blog kan halen. Ik heb hier tot nu toe al ontzettend veel van geleerd. Ralph is een fijn persoon om mee samen te werken: klantgericht, duidelijk en altijd bereikbaar. Ik ben blij dat ik de technische kant van mijn website aan Ralph kan uitbesteden, dan kan ik mij bezig houden met koken en bloggen.

Heeft u ook een vraag of een probleem met WordPress?

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden? Web-Pepper gebruikt WordPress al sinds 2006 en heeft al honderden websites gemaakt in dit systeem en hebben wij ervaring met de meest voorkomende plugins voor WordPress.

Voor WordPress hulp en ondersteuning kunt u bij ons terecht, wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!