Innerfit

Innerfit helpt mensen gezond te worden door het wegnemen van spanning en het activeren van het zelf-genezend vermogen door middel van magnetiseren.

De website van Marco de Jong, energetisch therapeut, aangesloten bij de VVET, beroepsvereniging voor energetisch therapeuten. Marco behandelt mensen in Wolfheze, in zijn eigen praktijk, en in Amsterdam, in de praktijk van bevriende collega-therapeut. Marco is gespecialiseerd in pijnbestrijding. Tevens verkoopt Marco kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen.

Bent u gespannen of heeft u last van pijn waar u maar niet van af komt? Laat mij u helpen! Ik ben magnetiseur en door middel van handoplegging wordt uw lichaam weer in balans gebracht, wordt u meer ontspannen en neemt uw pijn af. Ik zie u graag in de praktijk zodat ik u kan helpen u beter te voelen.

Innercirkel

Innercirkel organiseert inspirerende lezingen en workshops op het gebied van gezondheid, bewustzijn, spiritualiteit en zelf-ontwikkeling.

Innerstudie

Innerstudie organiseert kwalitatief hoogstaande bijscholing voor therapeuten op het gebied van medische basiskennis, oosterse geneeskunde en psychosomatiek.

Innerzhi

Innerzhi is een online thuisprogramma voor het beoefenen van Qigong. Makkelijke te begrijpen instructie videos helpen u gezond en fit te worden.

https://www.innerfit.nl/