De Pibaxa Speelplank is ontworpen voor kinderen vanaf ca 1 jaar. Uiteraard dient deze leeftijdscategorie wel begeleid te worden door een volwassene.

Bij de kleinste gezinsleden raden wij aan de plank zo laag mogelijk te zetten. Hierdoor verminderd de glijsnelheid. Vervolgens kun je per leeftijd zelf inschatten vanaf welke hoogte de Speelplank gezet kan worden. Wij raden ten strengste aan om de Speelplank maximaal vanaf een hoogte van 60cm te plaatsen.

De maximale leeftijd voor gebruik van de Speelplank is 110 jaar, met inachtneming van een maximaal gewicht van 100 kg. Zo kan Papa of Mama ook lekker meespelen!

Hierbij wordt uw kind op de volgende manieren gestimuleerd:

  • Motorische ontwikkeling
  • Spel en beweging
  • Creativiteit
  • Uitdagende omgeving in huis

Natuurlijk en verantwoord geproduceerd!
100% Nederlands ontwerp en gewoon nog binnen Europa gemaakt

https://pibaxa.nl/

Xander Pronk van Pibaxa over de samenwerking met Web-Pepper

Ik was op zoek naar een stabiele partij die voor mij een goed werkende webshop kon maken en onderhouden. Web-Pepper onderscheid zich onder al deze partijen door niet alleen heel snel en goed te werken maar nog veel meer door de dialoog aan te gaan wat er nu eigenlijk beter kan. Niet zomaar uitvoeren wat ik zeg maar actief meedenken en verbeteringen aandragen maken dat Web-Pepper en Pibaxa een mooie samenwerking hebben!

Heeft u ook een vraag of een probleem met WordPress?

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden? Web-Pepper gebruikt WordPress al sinds 2006 en heeft al honderden websites gemaakt in dit systeem en hebben wij ervaring met de meest voorkomende plugins voor WordPress.

Voor WordPress hulp en ondersteuning kunt u bij ons terecht, wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!