Zoek het avontuur op met het spelen van Archery Tag: Archery Tag is een vorm van trefbal maar dan met pijl en boog. Er wordt gespeeld met veiligheidspijlen waardoor het niet gevaarlijk is! Het heeft de spanning van paintball, maar niet de pijn van paintball!

VRIJGEZELLENFEEST

Het ideale uitje voor de vrijgezellendag. Er zullen een aantal spelen worden gespeeld waar de vrijgezel letterlijk en figuurlijk in het middelpunt staat.

BEDRIJFSUITJE

Wil jij je collega’s beter leren kennen? Wil jij een uitje organiseren die de deelnemers niet snel vergeten? Dan is Archery Tag het helemaal.

SCHOLEN

Wil jij met jouw klas of sportdag een activiteit organiseren waarbij spanning, teamwork en plezier samen komen? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

https://archerytagworld.nl/

HEEFT U OOK EEN VRAAG OF EEN PROBLEEM MET WORDPRESS?

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden? Web-Pepper gebruikt WordPress al sinds 2006 en heeft al honderden websites gemaakt in dit systeem en hebben wij ervaring met de meest voorkomende plugins voor WordPress.

Voor WordPress hulp en ondersteuning kunt u bij ons terecht, wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!