Consultancy

Advies & begeleiding

U wilt een website, of u wilt weten hoe u het beste iets kunt doen of kunt regelen op het Internet? Heeft u al een website maar wilt u weten of deze nog aan de wensen van uw bezoekers voldoet? Heeft uw website nog de juiste uitstraling die bij u past en die uw bezoekers aanspreekt? Wij kunnen u hiermee helpen! Voor veel mensen die met u of uw organisatie via het web te maken krijgen zal uw website de eerste indruk maken. U moet er dus voor zorgen dat uw website de juiste uitstraling heeft, die klanten over de streep trekt, maar ook zal uw website voorzien van de technische mogelijkheden waar uw bezoeker behoefte aan heeft. Mensen die niet dagelijks met het web bezig zijn weten vaak niet wat er ├╝berhaupt allemaal mogelijk is, en leggen zichzelf daardoor vaak onnodig beperkingen op.

Consultancy

Wij kunnen u helpen om uw wensen op een rijtje te zetten en samen met u te bekijken of uw website voldoet aan uw wensen. Door ervaring die terug gaat tot 1995 hebben wij een ruime kijk op wat er op het web gaande is, zowel qua uitstraling van uw website of social media als op technisch gebied weten wij wat er tot de mogelijkheden behoord, en maken dat samen met u, voor u, toegankelijk!

Aanmelden

Heeft u een vragen of wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Telefonisch op 06-24948112 of via het onderstaande contact formulier.

Web-Pepper host, bouwt en onderhoudt websites & Social Media voor bedrijven die de kracht van internet begrijpen en hiermee het beste voor hun bedrijf willen behalen.

Web Hosting

WordPress Nieuws, Tips & Tricks in je inbox?

Meld je aan voor onze mailing-list en ontvang als eerste onze WordPress Tips & Tricks, Plugin Reviews en het laatste nieuws en updates van ons team.

Succesvol aangemeld!