Referenties

van Web-Pepper

WordPress Websites

Perfect voor MKB en ZZP

Social Media Marketing

Sociaal op de goede manier

Consultancy

Sparringpartner voor jouw bedrijf

Bespaar Tijd & Geld

Focus op je Core-Business

Onze ambassadeurs aan het woord


Betrouwbaar, Behulpzaam, Integer, Kundig. Als ik Web-Pepper nodig heb zijn ze er altijd voor me!
Jan Vayne

Vayne Music BV

Web-Pepper zorgt voor het onderhoud van onze sites en geeft pro-actief tips om de site beter te maken. Altijd snelle service en oplossingen.
Michael Pilarczyk

Mastermind Academy BV

Web-pepper is echt van #Derrrannn! Respect voor het vooruit en het meedenken, kortom een voortreffelijke samenwerking.
Gert Jakobs

Gert Jakobs BV

Web-Pepper
5.0
Gebaseerd op 53 beoordelingen
Web-Pepper.nl
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Sien
Sien
Ralph reageert op elke vraag ontzettend snel. Hij stuurt duidelijke instructiefilmpjes waardoor het probleem niet alleen opgelost wordt, maar het ook duidelijk is waar het probleem vandaan kwam. Van harte aan te bevelen!
Jan Vayne
Jan Vayne
Fablefactory BV
Fablefactory BV
Zonderzooi
Zonderzooi
Ik ben super blij met alle hulp die ik krijg van Web-Pepper voor mijn blog. Ralph heeft mijn website gebouwd en daarnaast hebben we ook vaak contact als ik weer nieuwe dingen wil op mijn website. Hij heeft veel ervaring en daarnaast is het contact ook erg persoonlijk, zo bellen we af en toe even om dingen te overleggen. Ik ben erg tevreden over de service en raad Wep-pepper aan iedereen aan!
Tischa Kleyn
Tischa Kleyn
Lieske van der Waals
Lieske van der Waals
Super blij met de snelle hulp en extra uitleg wanneer nodig!
Lotte Kuijsters
Lotte Kuijsters
Fijn samenwerken met Web-Pepper; vriendelijk, snel en super behulpzaam!
Albertine Brinkman
Albertine Brinkman
Web-Pepper staat altijd klaar!. Werkt snel ĆØn accuraat voor de website van Vayne Music BV
Laura B
Laura B
Super! Ralph heeft mijn website jaren terug gered nadat ik gehackt was en sindsdien altijd tevreden geweest.
micky jooren
micky jooren
Enza Bom
Enza Bom
Prettig contact met altijd een duidelijke uitleg en snelle reacties!
Edith van den Hanenberg
Edith van den Hanenberg
Merel Teunis
Merel Teunis
Web-Pepper is ontzettend fijn om mee te communiceren, snel en denkt over alles mee. Ik ben heel erg tevreden met de service die zij aanbieden!
Puur Suzanne
Puur Suzanne
Wieke Vermeulen
Wieke Vermeulen
Maikel Frederiks
Maikel Frederiks
hans jonkergouw
hans jonkergouw
Gerard Sangen
Gerard Sangen
Lekker Vega
Lekker Vega
All 5 stars here for these professionally working webbies! I would gladly to add a special 6th star for theirs exceptional flexibility.. We're a working with Web-Pepper for years now in different projects and it feels like a marriage but without the downs šŸ˜‰
autismehuis NL
autismehuis NL
Zeer tevreden over werkwijze Web-Pepper. Snel, verstand van zaken, denken 2 stappen vooruit, goed bereikbaar.
Anne Bolten
Anne Bolten
Jeroen van der Reep
Jeroen van der Reep
Niet alleen webdesign, maar een zeer professioneel bedrijf die met je meedenkt wanneer nodig. Op bijna al je (online)vragen hebben zij het antwoord en zo niet, weten ze je met de juiste mensen in contact te brengen. Ik raad Webpepper ten zeerste aan..!
Mariƫlle van Stek
Mariƫlle van Stek
Inge De Heij
Inge De Heij
Web-Pepper heeft mij, door goede ondersteuning, een enthousiast gevoel gegeven om aan de slag te gaan.
Leo Lambers
Leo Lambers
Web-Pepper is vakkundig en altijd bereid om nauwkeurig naar je wensen te luisteren. Aan de hand daarvan gaat Web-Pepper voortvarend aan de slag om je ideeƫn uit te voeren.
Mathijs Wagenaar
Mathijs Wagenaar
Fijn bedrijf om mee samen te werken, snel en meedenkend in oplossingen!
Guus Seuntjens
Guus Seuntjens
Ingeborg Prins
Ingeborg Prins
Super snelle reacties op ieder vraagstuk, altijd bereid te helpen en inhoudelijk mee te denken. Heel fijn contact via mail, whatsapp en zelfs instructiefilmpjes. 100% aan te raden!
Vera van Alebeek
Vera van Alebeek
Door de fijne communicatie, goede kwaliteit en het nakomen van afspraken is de samenwerking met Web-Pepper een aanrader. Ralph adviseert waar nodig, is professioneel en snel. Breng je ideeƫn naar Web-Pepper en je krijgt er een professionele website voor terug!
Ronald Martens
Ronald Martens
Top bedrijf! Werken snel, accuraat en denken goed mee! Aan iedereen die zijn bedrijf serieus neemt en professioneel te werk wilt gaan een aanrader!
CĆ©line van Aalst - Your Voice Power
CĆ©line van Aalst - Your Voice Power
Supergoed website bouwer. Hij maakt wat je wilt en vooral ook wat werkt! Ralph reageert altijd heel snel en maakt echt professionele en marketing sterke websites. Ook denkt hij mee met je hele business, superfijn!
Jos Frederiks
Jos Frederiks
Amber van Ommeren
Amber van Ommeren
Ralph is mijn ware held in donkere en lichte dagen. Staat altijd voor mij en mijn bedrijf klaar. Super goed bereikbaar en immens gemotiveerd. Ralph bedankt voor alles zover. (en alvast voor alles wat er vast en zeker nog gaat komen šŸ˜‰ )
Nicole van Engeland
Nicole van Engeland
Web-Pepper is een goed bedrijf wat meedenkt in alles!!
Xander Pronk
Xander Pronk
Mieke Epker
Mieke Epker
Ingrid Vromans
Ingrid Vromans
Geen vraag is te gek of teveel. Door de persoonlijke aanpak staan ze altijd voor je klaar en kunnen snel schakelen. Zeer tevreden dus.
H. Abbink
H. Abbink
a close partner in web development and not just a provider
Danielle Meyboom
Danielle Meyboom
Fijn meedenkend bedrijf!
HH Finance
HH Finance
Web-Pepper denkt met je mee en is altijd razendsnel met antwoorden. Voor je het weet ben je weer goed verder geholpen. Ze hebben altijd een oplossing en komen ook uit zichzelf met ideeƫn. Ze staan altijd met veel enthousiasme voor je klaar. Zeker een aanrader!
JP Domen
JP Domen
Natuurlijk Bij Kaat
Natuurlijk Bij Kaat
Wat een geweldig bedrijf is dit. Ze denken mee, zijn er als je ze nodig hebt, nemen de tijd. Zijn kritisch. Fijne mensen om mee samen te werken. Een echte aanrader!
Claudia Vesters
Claudia Vesters
Gert Jakobs
Gert Jakobs
Karin vD
Karin vD
Web-Pepper is creatief, snel, professioneel, denkt mee, geduldig. Heel fijn om mee samen te werken!
Angelique Freijer
Angelique Freijer
Fijne club mensen. Ralph geeft je het gevoel alles uit zijn handen te laten vallen voor jou. Echt heel fijn. Het meeste is dan ook heel snel geregeld.
Erik Arendonk
Erik Arendonk
Annemieke Van Erp
Annemieke Van Erp
Isabel Boerdam
Isabel Boerdam
Sanne van Paassen
Sanne van Paassen
Zo fijn om met Wep-Pepper samen te werken. Zij schakelen snel, denken mee en zorgen ervoor dat mijn website er top uit ziet en dat ik goed scoor in Google. Echt een aanrader!
Kennis, service en passie in een bedrijf. Maar vooral, altijd oplossingsgericht meedenken!
Ze hebben veel kennis, ervaring en denken mee met de klant naar een oplossing. Ook bieden ze een hele fijne en snelle service. 🙌
Vanavond supersnel en goed geholpen!
Uitstekende support.

Web-Pepper is inmiddels onmisbaar als technische ondersteuning van mijn bedrijf. Niet alleen is Web-Pepper altijd bereikbaar, ze werken ontzettend snel, en denken ook altijd met mij mee. Ontzettend waardevol, want hiermee nemen zej werk letterlijk uit handen. De afgelopen maanden heeft Web-Pepper mij geholpen om zowel mijn huidige website te onderhouden en te optimaliseren en daarnaast is het Web-Pepper gelukt om in relatief korte termijn een academische website te bouwen. Extra pluspunt: door de duidelijke en geduldige uitleg van Web-Pepper weet ik ook precies hoe ik zelf ook aanpassingen kan maken, wat het werken aan de website voor mij extra leuk Ć©n makkelijk maakt. Onmisbaar!

Merel Teunis

healthywanderlust.nl

SUPER! Web-Pepper is meer dan alleen een website, betrokken, enthousiast, meedenken, professioneel, verstand van zaken. Bedankt Ralph en Anke, ik ben erg blij met mijn nieuwe website!

Money Happiness

moneyhappiness.nl

Web-Pepper heeft mij enorm geholpen met het maken van mijn site! Ralph is to-the-point, altijd bereikbaar en heeft bij mij voor de juiste focus gezorgd. Hierdoor is het resultaat echt enorm mooi is geworden! Het maken van een website wordt door de samenwerking met Web-Pepper makkelijker en je krijgt een TOP resultaat! Bedankt!
Sanne van Paassen

sannevanpaassen.nl

Web-Pepper heeft mij ontzettend goed begeleid om mijn ideeĆ«n voor de website visueel te maken. Door zijn duidelijke instructie videoā€™s en snelle reactie, verliep het proces dan ook heel soepel. Voordat de website gemaakt werd, was ik me niet bewust van alle mogelijkheden die er zijn om mijn diensten nog beter en helderder te presenteren. Web-Pepper denkt echt met je mee en heeft super veel kennis in huis om een mooie Ć©n effectieve website te bouwen. Hij kent alle ins en outs en helpt je daar waar nodig is, maar zorgt er ook voor dat je uiteindelijk zelf de knoppen kunt bedienen. Hierdoor kan ik makkelijk aanpassingen maken in mijn eigen website en heb ik daarnaast een vakman aan mijn zij staan die precies weet hoe de online wereld in elkaar steekt.
Anne Neijnens

anneneijnens.nl

Web-PepperĀ werkt zeer snel en heeft goede ideeĆ«n. De website heeft pas weer een restyling gehad, en daar heb ik tot nu toe alleen maar complimenten over gehad. Het is fijn dat de website in goede handen is, zodat ik me vooral met mijn bedrijf bezig kan houden.
Micky Jooren

Visagie-opleidingen.nl

Web-Pepper onderhoud Willemā€™s website en denkt actief mee qua vormgeving, zoekmachineoptimalisatie, updates, nieuwe plugins en meer. Willem kan zich focussen op zijn corebusiness en optredens, Web-Pepper op Willemā€™s website en bereikbaarheid! Een mooie samenwerking.
Willem Gunneman

Willem Gunneman BV

Web-PepperĀ is de steun en toeverlaat van mijn website, echt de rots in de branding die de technische kant verzorgt waar ik niets mee heb en niets van snap. Hij denkt mee waar mogelijk is en is service gericht tot en met. Wat mij betreft is hij een onmisbaar teamlid van De Hippe VegetariĆ«r!
Isabel Boerdam

De Hippe Vegetariƫr

Wij voelen ons niet als klant bij Web-Pepper. Wij zien hun team als onze partners en vice versa. We bouwen al jaren SAMEN aan de vele websites die Web-Pepper op perfecte wijze weet vorm te geven. Lastig en moeilijk bestaat niet in hun vocabulaire. Ralph en Anke rusten niet voordat er een oplossing gevonden wordt voor de technische eisen die wij stellen om marktgericht en cross mediaal te werk te gaan.
Henk Abbink

Esdonk Management & Productions

Het fijne aan Web-Pepper is dat ze meedenken, zelf met ideeƫn komen om je website nog beter te maken.
Foodsisters

Foodsisters.nl

We zijn al ruim 6 jaar naar volle tevredenheid klant bij Web-Pepper. We hebben inmiddels 3 websites door Web-Pepper laten bouwen en zijn super tevreden over de manier van aanpak en het serviceniveau. Heel flexibel bedrijf met oog voor details. We kunnen iedereen aanraden om met dit leuke bedrijf zaken te doen.
Edwin Stok

EMS Paardensport

Ik was op zoek naar een stabiele partij die voor mij een goed werkende webshop kon maken en onderhouden. Web-Pepper onderscheid zich onder al deze partijen door niet alleen heel snel en goed te werken maar nog veel meer door de dialoog aan te gaan wat er nu eigenlijk beter kan. Niet zomaar uitvoeren wat ik zeg maar actief meedenken en verbeteringen aandragen maken dat Web-Pepper en Pibaxa een mooie samenwerking hebben!
Xander Pronk

Pibaxa Speelplank

Web-Pepper heeft een prettige informele manier van communiceren waardoor er op korte termijn resultaat geboekt kan worden. Ze zijn altijd goed bereikbaar en reageren vliegensvlug.
Marcel Freeze

FlyboardWorld

Via de paarden met Web-Pepper in contact gekomen, waar ik Anke letterlijk het zadel in geholpen heb, hebben Ralph en Anke mij spreekwoordelijk in het zadel geholpen. Niet enkel een compleet nieuwe, moderne site, maar ook hulp met het uitdenken van een goede bedrijfsstrategie en het stellen van ambitieuze doelen. Social media beter inrichten, administratie beter op orde en een goed concept. Over meedenken gesproken!!! Al met al ben ik enorm veel wijzer, bewuster en enthousiaster geworden mbt ondernemen.
Daniƫlle Meyboom

Amable, Paard en Inzicht

Web-Pepper zorgt voor mijn website zodat ik lekker kan werken. Web-pepper werkt snel, is uitstekend in staat om te begrijpen waar mijn behoeftes liggen en levert een kwalitatief hoogstaand product waar je u tegen zegt. 100% score!
Roos van Kappel

Innerfeeling

Terwijl ik keihard bezig was met het schrijven van teksten zorgde Web-Pepper voor de bouw van mijn website. Natuurlijk had ik wel een idee hoe het er ‘ongeveer’ uit moest gaan zien. Toen ik dat aan Web-Pepper vertelde wisten zij daar wel raad mee. Ze begonnen mee te denken en bedachten zelfs nog allerlei andere toffe features voor op mijn website. Door onze samenwerking is mijn site nu precies zoals ik het in gedachte had. En dat betekent dat ik me nog meer kan focussen op mijn echte werk: schrijven!

Lisa Deen

BomDiaLisa.nl

Web-PepperĀ  is een fijn bedrijf om mee samen te werken: klantgericht, duidelijk en altijd bereikbaar. Ik ben blij dat ik de technische kant van mijn website aan Web-Pepper kan uitbesteden, dan kan ik mij bezig houden met koken en bloggen.
Suzanne

Puursuzanne.nl

Web-Pepper is een gedreven, behulpzame personen die weten waar ze over praten.

Vera van Alebeek

ViaVeer

Web-Pepper schakelt snel, is erg up to date met zijn kennis en denkt fijn mee. Nog voordat je iets kan vragen heeft hij het al geregeld. Kortom: professioneel, praktisch, klantgericht, snel en gewoon goed!
Fransje Boers

Fransje Traint

Wij werken ruim 8 jaar met Web-Pepper en vinden de prettige en professionele benadering, het meedenken in de vormgeving en hun flexibiliteit in het algemeen (bijvoorbeeld bij modificaties) de doorslaggevende punten waarvoor wij voor Web-Pepper kiezen.
Edwin Vat

Shuttlewise BV

De website is wat ik al die jaren in gedachten had van een website: een waar kunstwerkje. Zodra ik problemen tegenkom staat Web-Pepper gelijk voor me klaar, wat mij weer toelaat om eindelijk te kunnen doen wat ik diep van binnen zo graag wil: bloggen. Web-pepper keeps runninglau.com running: Letterlijk!
Laura Brijde

RunningLau

Web-Pepper doet wat hij zegt, samen met zijn no-nonsens mentaliteit weet ik wat ik aan ze heb. Web-Pepper is zeer bedreven met hun vak bezig waarbij ze luisteren naar hun klanten, dat zie je terug in de websites. Top!

Manon van Lin

ByM

Ik wist wat ik wilde, tenminste dat dacht ik, maar Web-Pepper wist precies wat ik nodig had! Daardoor is mijn website mooier en praktischer geworden, dan ik zelf had kunnen bedenken. Want Web-Pepper denkt verder dan de WordPress site die hij voor je maakt. Ik ben heel erg blij dat Ralph op mijn pad kwam. Dankjewel Web-Pepper !

Astrid Hendriks

Balans door Voeding

Web-Pepper regelt al jaar en dag onze zaken omtrent online identiteit. De diversiteit aan ideeĆ«n die we hebben worden direct door het team van Web-Pepper vertaald naar do’s en don’ts. Helder, transparant en 2 the point. Precies de eigenschappen die je van een (Web)Pepper mag verwachten!
Martijn van Schadewijk

SGS Schoonmaakdiensten

Web-Pepper is een prettige en gedreven bedrijf dat graag klaar staat voor de klant.Ā  Recht voor zijn raap en zeggen wat je ervan vind staat bij hem bovenaan het lijstje, op deze manier haal je het maximale uit elkaar en komt er een goed resultaat op het web te voorschijn.

Nick Hilker

Jonneke Reclame

De mensen van Web-Pepper hebbenĀ  een stevige persoonlijkheid die weten waar ze naar toe willen en hoe je daar moet komen. Bewonderenswaardig hoeveel energie ze kunnen stoppen in iets waar ze ook echt in geloven.

Ben Verstraten

Q-Vention

Dankzij Web-Pepper staat de site als een huis. In de voorbereiding wordt er kritisch meegedacht. Geen 9-tot-5-mentaliteit, tikkeltje eigenwijs, dat houdt ons scherp.
Adriƫnne Hazenberg

SJV Rosmalen

Web-Pepper is uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die WordPress biedt en blijft constant up-to-date. Tevens blijkt het een ā€œpartnerā€ die meedenkt en alle facetten van een goede website doorziet en helder overbrengt naar zijn opdrachtgever.

Norbert Dikkeboom

Signi Zoekhonden

Ik ontzettend tevreden over de service die Web-Pepper biedt.Web-Pepper staat voor: professioneel, goede en snelle service, kwaliteit, gedrevenheid en passie!
Dianne van Erp

Dianne Styling

Web-Pepper zorgt voor het onderhoud van onze sites en geeft pro-actief tips om de site beter te maken. Altijd snelle service en oplossingen.

Michael Pilarczyk - Mastermind Academy
Betrouwbaar, Behulpzaam, Integer, Kundig. Als ik Web-Pepper nodig heb zijn ze er altijd voor me!

Jan Vayne - Vayne Music
Web-Pepper werkt zeer snel en heeft goede ideeƫn. Het is fijn dat de website in goede handen is, zodat ik me vooral met mijn bedrijf bezig kan houden.

Micky Jooren - Visagie-Opleidingen.nl
Web-pepper is echt van #Derrrannn! Respect voor het vooruit en het meedenken, kortom een voortreffelijke samenwerking.

Gert Jakobs
Web-Pepper is de steun en toeverlaat van mijn website, echt de rots in de branding die de technische kant verzorgt waar ik niets mee heb en niets van snap.

Isabel Boerdam - De Hippe Vegetariƫr
Het fijne aan Web-Pepper is dat ze meedenken, zelf met ideeƫn komen om je website nog beter te maken.

Amande & Janneke - Foodsisters.nl
Wij voelen ons niet als klant bij Web-Pepper. Wij zien hun team als onze partners en vice versa. We bouwen al jaren SAMEN aan de vele websites die Web-Pepper op perfecte wijze weet vorm te geven.

Henk Abbink - EMP Esdonk Management & Productions
Web-Pepper denkt echt met je mee en heeft super veel kennis in huis om een mooie Ć©n effectieve website te bouwen.

Anne Neijnens
Het maken van een website wordt door de samenwerking met Web-Pepper makkelijker en je krijgt een TOP-resultaat! Bedankt!

Sanne van Paassen
Hylke Bonnema
Green Food Lab
Claudia Vesters
Nationale Week Zonder Vlees
Puur Suzanne
Micky Jooren
Jan Vayne
Mastermind Academy
Gert Jacobs
Personal Success Mentor
Flyboard World
Pluim & Sports
Bonte Bij
Shuttlewise
ServicePat
Willem Gunneman
Invictus

Houd je focus op je Core-Business

Wij vinden het belangrijjk dat jij je bezig kunt houden met je Core-Business en niet met de techniek en mogelijkheden van je website!

Neem contact met ons op en ontdek de kracht van samenwerking met Web-Pepper

× Hoe kunnen we je helpen?