Referenties

Klanten over Web-Pepper

Betrouwbaar, Behulpzaam, Integer, Kundig. Als ik Web-Pepper nodig heb zijn ze er altijd voor me!

Jan Vayne

Vayne Music BV

Web-Pepper werkt zeer snel en heeft goede ideeën. De website heeft pas weer een restyling gehad, en daar heb ik tot nu toe alleen maar complimenten over gehad. Het is fijn dat de website in goede handen is, zodat ik me vooral met mijn bedrijf bezig kan houden.

Micky Jooren

Visagie-opleidingen.nl

Web-Pepper zorgt voor het onderhoud van onze sites en geeft pro-actief tips om de site beter te maken. Altijd snelle service en oplossingen.

Michael Pilarczyk

Mastermind Academy BV

Web-Pepper onderhoud Willem’s website en denkt actief mee qua vormgeving, zoekmachineoptimalisatie, updates, nieuwe plugins en meer. Willem kan zich focussen op zijn corebusiness en optredens, Web-Pepper op Willem’s website en bereikbaarheid! Een mooie samenwerking.

Willem Gunneman

Willem Gunneman BV

Web-pepper is echt van #Derrrannn! Respect voor het vooruit en het meedenken, kortom een voortreffelijke samenwerking.

Gert Jakobs

Gert Jakobs BV

Web-Pepper is de steun en toeverlaat van mijn website, echt de rots in de branding die de technische kant verzorgt waar ik niets mee heb en niets van snap. Hij denkt mee waar mogelijk is en is service gericht tot en met. Wat mij betreft is hij een onmisbaar teamlid van De Hippe Vegetariër!

Isabel Boerdam

De Hippe Vegetariër

Web-Pepper zorgt voor mijn website zodat ik lekker kan werken. Web-pepper werkt snel, is uitstekend in staat om te begrijpen waar mijn behoeftes liggen en levert een kwalitatief hoogstaand product waar je u tegen zegt. 100% score!

Roos van Kappel

Innerfeeling

Via de paarden met Web-Pepper in contact gekomen, waar ik Anke letterlijk het zadel in geholpen heb, hebben Ralph en Anke mij spreekwoordelijk in het zadel geholpen. Niet enkel een compleet nieuwe, moderne site, maar ook hulp met het uitdenken van een goede bedrijfsstrategie en het stellen van ambitieuze doelen. Social media beter inrichten, administratie beter op orde en een goed concept. Over meedenken gesproken!!! Al met al ben ik enorm veel wijzer, bewuster en enthousiaster geworden mbt ondernemen.

Daniëlle Meyboom

Amable, Paard en Inzicht

Terwijl ik keihard bezig was met het schrijven van teksten zorgde Web-Pepper voor de bouw van mijn website. Natuurlijk had ik wel een idee hoe het er ‘ongeveer’ uit moest gaan zien. Toen ik dat aan Ralph vertelde wist hij daar wel raad mee. Hij begon mee te denken en bedacht zelfs nog allerlei andere toffe features voor op mijn website. Door onze samenwerking is mijn site nu precies zoals ik het in gedachte had. En dat betekent dat ik me nog meer kan focussen op mijn echte werk: schrijven!

Lisa Deen

BomDiaLisa.nl

Het fijne aan Web-Pepper is dat ze meedenken, zelf met ideeën komen om je website nog beter te maken.

Foodsisters

Foodsisters.nl

Web-Pepper  is een fijn bedrijf om mee samen te werken: klantgericht, duidelijk en altijd bereikbaar. Ik ben blij dat ik de technische kant van mijn website aan Web-Pepper kan uitbesteden, dan kan ik mij bezig houden met koken en bloggen.

Suzanne

Puursuzanne.nl

Ralph de Groot van Web-Pepper is een gedreven, behulpzaam persoon die weet waar hij over praat.

Vera van Alebeek

ViaVeer

We zijn al ruim 6 jaar naar volle tevredenheid klant bij Web-Pepper. We hebben inmiddels 3 websites door Web-Pepper laten bouwen en zijn super tevreden over de manier van aanpak en het serviceniveau. Heel flexibel bedrijf met oog voor details. We kunnen iedereen aanraden om met dit leuke bedrijf zaken te doen.

Edwin Stok

EMS Paardensport

Wij voelen ons niet als klant bij Web-Pepper. Wij zien hun team als onze partners en vice versa. We bouwen al jaren SAMEN aan de vele websites die Web-Pepper op perfecte wijze weet vorm te geven. Lastig en moeilijk bestaat niet in hun vocabulaire. Ralph en Anke rusten niet voordat er een oplossing gevonden wordt voor de technische eisen die wij stellen om marktgericht en cross mediaal te werk te gaan.

Henk Abbink

Esdonk Management & Productions

Wij werken ruim 8 jaar met Web-Pepper en vinden de prettige en professionele benadering, het meedenken in de vormgeving en hun flexibiliteit in het algemeen (bijvoorbeeld bij modificaties) de doorslaggevende punten waarvoor wij voor Web-Pepper kiezen.

Edwin Vat

Shuttlewise BV

De website is wat ik al die jaren in gedachten had van een website: een waar kunstwerkje. Zodra ik problemen tegenkom staat Web-Pepper gelijk voor me klaar, wat mij weer toelaat om eindelijk te kunnen doen wat ik diep van binnen zo graag wil: bloggen. Web-pepper keeps runninglau.com running: Letterlijk!

Laura Brijde

RunningLau

Wij werken ruim 8 jaar met Web-Pepper en vinden de prettige en professionele benadering, het meedenken in de vormgeving en hun flexibiliteit in het algemeen (bijvoorbeeld bij modificaties) de doorslaggevende punten waarvoor wij voor Web-Pepper kiezen.

Marianne van Erp

Marianne van Erp Sportpsychologie

Ralph is iemand die doet wat hij zegt, samen met zijn no-nonsens mentaliteit weet ik wat ik aan hem heb. Ralph zeer bedreven met zijn vak bezig waarbij hij luistert naar zijn klanten, dat zie je terug in de websites. Top!

Manon van Lin

ByM

Ik wist wat ik wilde, tenminste dat dacht ik, maar Ralph wist precies wat ik nodig had! Daardoor is mijn website mooier en praktischer geworden, dan ik zelf had kunnen bedenken. Want Ralph denkt verder dan de WordPress site die hij voor je maakt. Ik ben heel erg blij dat Ralph op mijn pad kwam. Dankjewel Ralph!

Astrid Hendriks

Balans door Voeding

Web-Pepper schakelt snel, is erg up to date met zijn kennis en denkt fijn mee. Nog voordat je iets kan vragen heeft hij het al geregeld. Kortom: professioneel, praktisch, klantgericht, snel en gewoon goed!

Fransje Boers

Mastering Presence

Web-Pepper heeft een prettige informele manier van communiceren waardoor er op korte termijn resultaat geboekt kan worden. Ze zijn altijd goed bereikbaar en reageren vliegensvlug.

Marcel Freeze

FlyboardWorld

Ralph is een prettige en gedreven gast die graag klaar staat voor de klant.  Recht voor zijn raap en zeggen wat je ervan vind staat bij hem bovenaan het lijstje, op deze manier haal je het maximale uit elkaar en komt er een goed resultaat op het web te voorschijn.

Nick Hilker

Jonneke Reclame

Ralph is uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die WordPress biedt en blijft constant up-to-date. Tevens blijkt hij een “partner” die meedenkt en alle facetten van een goede website doorziet en helder overbrengt naar zijn opdrachtgever.

Norbert Dikkeboom

Signi Zoekhonden

Ik ontzettend tevreden over de service die Web-Pepper biedt.Web-Pepper staat voor: professioneel, goede en snelle service, kwaliteit, gedrevenheid en passie!

Dianne van Erp

Dianne Styling

Ralph van Web-Pepper is een stevige persoonlijkheid die weet waar hij naar toe wil en hoe hij daar moet komen. Bewonderenswaardig hoeveel energie hij kan stoppen in iets waar hij ook echt in gelooft.

Ben Verstraten

Q-Vention

Dankzij Web-Pepper staat de site als een huis. In de voorbereiding wordt er kritisch meegedacht. Geen 9-tot-5-mentaliteit, tikkeltje eigenwijs, dat houdt ons scherp.

Adriënne Hazenberg

SJV Rosmalen

Web-Pepper regelt al jaar en dag onze zaken omtrent online identiteit. De diversiteit aan ideeën die we hebben worden direct door het team van Web-Pepper vertaald naar do’s en don’ts. Helder, transparant en 2 the point. Precies de eigenschappen die je van een (Web)Pepper mag verwachten!

Martijn van Schadewijk

SGS Schoonmaakdiensten

WordPress Nieuws, Tips & Tricks in je inbox?

Meld je aan voor onze mailing-list en ontvang als eerste onze WordPress Tips & Tricks, Plugin Reviews en het laatste nieuws en updates van ons team.

Succesvol aangemeld!