Referenties

van Web-Pepper

WordPress Websites

Perfect voor MKB en ZZP

Social Media Marketing

Sociaal op de goede manier

Werken aan de Winkel

Individueel Begeleidingstraject

Bespaar Tijd & Geld

Focus op je Core-Business

Onze ambassadeurs aan het woord


Betrouwbaar, Behulpzaam, Integer, Kundig. Als ik Web-Pepper nodig heb zijn ze er altijd voor me!

Jan Vayne

Vayne Music BV

Web-Pepper zorgt voor het onderhoud van onze sites en geeft pro-actief tips om de site beter te maken. Altijd snelle service en oplossingen.

Michael Pilarczyk

Mastermind Academy BV

Web-pepper is echt van #Derrrannn! Respect voor het vooruit en het meedenken, kortom een voortreffelijke samenwerking.

Gert Jakobs

Gert Jakobs BV

Web-Pepper heeft mij enorm geholpen met het maken van mijn site! Ralph is to-the-point, altijd bereikbaar en heeft bij mij voor de juiste focus gezorgd. Hierdoor is het resultaat echt enorm mooi is geworden! Het maken van een website wordt door de samenwerking met Web-Pepper makkelijker en je krijgt een TOP resultaat! Bedankt!

Sanne van Paassen

sannevanpaassen.nl

Web-Pepper heeft mij ontzettend goed begeleid om mijn ideeën voor de website visueel te maken. Door zijn duidelijke instructie video’s en snelle reactie, verliep het proces dan ook heel soepel. Voordat de website gemaakt werd, was ik me niet bewust van alle mogelijkheden die er zijn om mijn diensten nog beter en helderder te presenteren. Web-Pepper denkt echt met je mee en heeft super veel kennis in huis om een mooie én effectieve website te bouwen. Hij kent alle ins en outs en helpt je daar waar nodig is, maar zorgt er ook voor dat je uiteindelijk zelf de knoppen kunt bedienen. Hierdoor kan ik makkelijk aanpassingen maken in mijn eigen website en heb ik daarnaast een vakman aan mijn zij staan die precies weet hoe de online wereld in elkaar steekt.

Anne Neijnens

anneneijnens.nl

Web-Pepper werkt zeer snel en heeft goede ideeën. De website heeft pas weer een restyling gehad, en daar heb ik tot nu toe alleen maar complimenten over gehad. Het is fijn dat de website in goede handen is, zodat ik me vooral met mijn bedrijf bezig kan houden.

Micky Jooren

Visagie-opleidingen.nl

Web-Pepper onderhoud Willem’s website en denkt actief mee qua vormgeving, zoekmachineoptimalisatie, updates, nieuwe plugins en meer. Willem kan zich focussen op zijn corebusiness en optredens, Web-Pepper op Willem’s website en bereikbaarheid! Een mooie samenwerking.

Willem Gunneman

Willem Gunneman BV

Web-Pepper is de steun en toeverlaat van mijn website, echt de rots in de branding die de technische kant verzorgt waar ik niets mee heb en niets van snap. Hij denkt mee waar mogelijk is en is service gericht tot en met. Wat mij betreft is hij een onmisbaar teamlid van De Hippe Vegetariër!

Isabel Boerdam

De Hippe Vegetariër

Wij voelen ons niet als klant bij Web-Pepper. Wij zien hun team als onze partners en vice versa. We bouwen al jaren SAMEN aan de vele websites die Web-Pepper op perfecte wijze weet vorm te geven. Lastig en moeilijk bestaat niet in hun vocabulaire. Ralph en Anke rusten niet voordat er een oplossing gevonden wordt voor de technische eisen die wij stellen om marktgericht en cross mediaal te werk te gaan.

Henk Abbink

Esdonk Management & Productions

Het fijne aan Web-Pepper is dat ze meedenken, zelf met ideeën komen om je website nog beter te maken.

Foodsisters

Foodsisters.nl

We zijn al ruim 6 jaar naar volle tevredenheid klant bij Web-Pepper. We hebben inmiddels 3 websites door Web-Pepper laten bouwen en zijn super tevreden over de manier van aanpak en het serviceniveau. Heel flexibel bedrijf met oog voor details. We kunnen iedereen aanraden om met dit leuke bedrijf zaken te doen.

Edwin Stok

EMS Paardensport

Ik was op zoek naar een stabiele partij die voor mij een goed werkende webshop kon maken en onderhouden. Web-Pepper onderscheid zich onder al deze partijen door niet alleen heel snel en goed te werken maar nog veel meer door de dialoog aan te gaan wat er nu eigenlijk beter kan. Niet zomaar uitvoeren wat ik zeg maar actief meedenken en verbeteringen aandragen maken dat Web-Pepper en Pibaxa een mooie samenwerking hebben!

Xander Pronk

Pibaxa Speelplank

Web-Pepper heeft een prettige informele manier van communiceren waardoor er op korte termijn resultaat geboekt kan worden. Ze zijn altijd goed bereikbaar en reageren vliegensvlug.

Marcel Freeze

FlyboardWorld

Via de paarden met Web-Pepper in contact gekomen, waar ik Anke letterlijk het zadel in geholpen heb, hebben Ralph en Anke mij spreekwoordelijk in het zadel geholpen. Niet enkel een compleet nieuwe, moderne site, maar ook hulp met het uitdenken van een goede bedrijfsstrategie en het stellen van ambitieuze doelen. Social media beter inrichten, administratie beter op orde en een goed concept. Over meedenken gesproken!!! Al met al ben ik enorm veel wijzer, bewuster en enthousiaster geworden mbt ondernemen.

Daniëlle Meyboom

Amable, Paard en Inzicht

Web-Pepper zorgt voor mijn website zodat ik lekker kan werken. Web-pepper werkt snel, is uitstekend in staat om te begrijpen waar mijn behoeftes liggen en levert een kwalitatief hoogstaand product waar je u tegen zegt. 100% score!

Roos van Kappel

Innerfeeling

Terwijl ik keihard bezig was met het schrijven van teksten zorgde Web-Pepper voor de bouw van mijn website. Natuurlijk had ik wel een idee hoe het er ‘ongeveer’ uit moest gaan zien. Toen ik dat aan Ralph vertelde wist hij daar wel raad mee. Hij begon mee te denken en bedacht zelfs nog allerlei andere toffe features voor op mijn website. Door onze samenwerking is mijn site nu precies zoals ik het in gedachte had. En dat betekent dat ik me nog meer kan focussen op mijn echte werk: schrijven!

Lisa Deen

BomDiaLisa.nl

Web-Pepper  is een fijn bedrijf om mee samen te werken: klantgericht, duidelijk en altijd bereikbaar. Ik ben blij dat ik de technische kant van mijn website aan Web-Pepper kan uitbesteden, dan kan ik mij bezig houden met koken en bloggen.

Suzanne

Puursuzanne.nl

Ralph de Groot van Web-Pepper is een gedreven, behulpzaam persoon die weet waar hij over praat.

Vera van Alebeek

ViaVeer

Web-Pepper schakelt snel, is erg up to date met zijn kennis en denkt fijn mee. Nog voordat je iets kan vragen heeft hij het al geregeld. Kortom: professioneel, praktisch, klantgericht, snel en gewoon goed!

Fransje Boers

Fransje Traint

Wij werken ruim 8 jaar met Web-Pepper en vinden de prettige en professionele benadering, het meedenken in de vormgeving en hun flexibiliteit in het algemeen (bijvoorbeeld bij modificaties) de doorslaggevende punten waarvoor wij voor Web-Pepper kiezen.

Edwin Vat

Shuttlewise BV

De website is wat ik al die jaren in gedachten had van een website: een waar kunstwerkje. Zodra ik problemen tegenkom staat Web-Pepper gelijk voor me klaar, wat mij weer toelaat om eindelijk te kunnen doen wat ik diep van binnen zo graag wil: bloggen. Web-pepper keeps runninglau.com running: Letterlijk!

Laura Brijde

RunningLau

Ralph is iemand die doet wat hij zegt, samen met zijn no-nonsens mentaliteit weet ik wat ik aan hem heb. Ralph zeer bedreven met zijn vak bezig waarbij hij luistert naar zijn klanten, dat zie je terug in de websites. Top!

Manon van Lin

ByM

Ik wist wat ik wilde, tenminste dat dacht ik, maar Ralph wist precies wat ik nodig had! Daardoor is mijn website mooier en praktischer geworden, dan ik zelf had kunnen bedenken. Want Ralph denkt verder dan de WordPress site die hij voor je maakt. Ik ben heel erg blij dat Ralph op mijn pad kwam. Dankjewel Ralph!

Astrid Hendriks

Balans door Voeding

Web-Pepper regelt al jaar en dag onze zaken omtrent online identiteit. De diversiteit aan ideeën die we hebben worden direct door het team van Web-Pepper vertaald naar do’s en don’ts. Helder, transparant en 2 the point. Precies de eigenschappen die je van een (Web)Pepper mag verwachten!

Martijn van Schadewijk

SGS Schoonmaakdiensten

Ralph is een prettige en gedreven gast die graag klaar staat voor de klant.  Recht voor zijn raap en zeggen wat je ervan vind staat bij hem bovenaan het lijstje, op deze manier haal je het maximale uit elkaar en komt er een goed resultaat op het web te voorschijn.

Nick Hilker

Jonneke Reclame

Ralph van Web-Pepper is een stevige persoonlijkheid die weet waar hij naar toe wil en hoe hij daar moet komen. Bewonderenswaardig hoeveel energie hij kan stoppen in iets waar hij ook echt in gelooft.

Ben Verstraten

Q-Vention

Dankzij Web-Pepper staat de site als een huis. In de voorbereiding wordt er kritisch meegedacht. Geen 9-tot-5-mentaliteit, tikkeltje eigenwijs, dat houdt ons scherp.

Adriënne Hazenberg

SJV Rosmalen

Ralph is uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die WordPress biedt en blijft constant up-to-date. Tevens blijkt hij een “partner” die meedenkt en alle facetten van een goede website doorziet en helder overbrengt naar zijn opdrachtgever.

Norbert Dikkeboom

Signi Zoekhonden

Ik ontzettend tevreden over de service die Web-Pepper biedt.Web-Pepper staat voor: professioneel, goede en snelle service, kwaliteit, gedrevenheid en passie!

Dianne van Erp

Dianne Styling

Web-Pepper zorgt voor het onderhoud van onze sites en geeft pro-actief tips om de site beter te maken. Altijd snelle service en oplossingen.

Michael Pilarczyk - Mastermind Academy
5.0
2017-10-29T08:21:56+00:00
Web-Pepper zorgt voor het onderhoud van onze sites en geeft pro-actief tips om de site beter te maken. Altijd snelle service en oplossingen. Michael Pilarczyk - Mastermind Academy
Betrouwbaar, Behulpzaam, Integer, Kundig. Als ik Web-Pepper nodig heb zijn ze er altijd voor me!

Jan Vayne - Vayne Music
5.0
2017-10-29T08:28:28+00:00
Betrouwbaar, Behulpzaam, Integer, Kundig. Als ik Web-Pepper nodig heb zijn ze er altijd voor me! Jan Vayne - Vayne Music
Web-Pepper werkt zeer snel en heeft goede ideeën. Het is fijn dat de website in goede handen is, zodat ik me vooral met mijn bedrijf bezig kan houden.

Micky Jooren - Visagie-Opleidingen.nl
5.0
2017-10-29T08:30:02+00:00
Web-Pepper werkt zeer snel en heeft goede ideeën. Het is fijn dat de website in goede handen is, zodat ik me vooral met mijn bedrijf bezig kan houden. Micky Jooren - Visagie-Opleidingen.nl
Web-pepper is echt van #Derrrannn! Respect voor het vooruit en het meedenken, kortom een voortreffelijke samenwerking.

Gert Jakobs
5.0
2017-10-29T08:46:00+00:00
Web-pepper is echt van #Derrrannn! Respect voor het vooruit en het meedenken, kortom een voortreffelijke samenwerking. Gert Jakobs
Web-Pepper is de steun en toeverlaat van mijn website, echt de rots in de branding die de technische kant verzorgt waar ik niets mee heb en niets van snap.

Isabel Boerdam - De Hippe Vegetariër
5.0
2017-10-29T08:46:53+00:00
Web-Pepper is de steun en toeverlaat van mijn website, echt de rots in de branding die de technische kant verzorgt waar ik niets mee heb en niets van snap. Isabel Boerdam - De Hippe Vegetariër
Het fijne aan Web-Pepper is dat ze meedenken, zelf met ideeën komen om je website nog beter te maken.

Amande & Janneke - Foodsisters.nl
5.0
2017-10-29T08:48:27+00:00
Het fijne aan Web-Pepper is dat ze meedenken, zelf met ideeën komen om je website nog beter te maken. Amande & Janneke - Foodsisters.nl
Wij voelen ons niet als klant bij Web-Pepper. Wij zien hun team als onze partners en vice versa. We bouwen al jaren SAMEN aan de vele websites die Web-Pepper op perfecte wijze weet vorm te geven.

Henk Abbink - EMP Esdonk Management & Productions
5.0
2017-11-14T23:15:15+00:00
Wij voelen ons niet als klant bij Web-Pepper. Wij zien hun team als onze partners en vice versa. We bouwen al jaren SAMEN aan de vele websites die Web-Pepper op perfecte wijze weet vorm te geven. Henk Abbink - EMP Esdonk Management & Productions
Web-Pepper denkt echt met je mee en heeft super veel kennis in huis om een mooie én effectieve website te bouwen.

Anne Neijnens
5.0
2018-04-07T09:57:16+00:00
Web-Pepper denkt echt met je mee en heeft super veel kennis in huis om een mooie én effectieve website te bouwen. Anne Neijnens
Het maken van een website wordt door de samenwerking met Web-Pepper makkelijker en je krijgt een TOP-resultaat! Bedankt!

Sanne van Paassen
5.0
2018-07-01T11:32:14+00:00
Het maken van een website wordt door de samenwerking met Web-Pepper makkelijker en je krijgt een TOP-resultaat! Bedankt! Sanne van Paassen
5
9

"

Altijd snelle service en oplossingen. Web-Pepper zorgt voor het onderhoud van onze sites en geeft pro-actief tips om de site beter te maken.

Michael Pilarczyk

Het fijne aan Web-Pepper is dat ze meedenken, zelf met ideeën komen om je website nog beter te maken.

De Foodsisters

Betrouwbaar, Behulpzaam, Integer, Kundig. Als ik Web-Pepper nodig heb zijn ze er altijd voor me!

 

Jan Vayne

 

Web-pepper is echt van #Derrrannn! Respect voor het vooruit en het meedenken, kortom een voortreffelijke samenwerking.

Gert Jakobs

Web-Pepper is de steun en toeverlaat van mijn website, echt de rots in de branding die de technische kant verzorgt waar ik niets mee heb en niets van snap.

De Hippe Vegetarier

Het is fijn dat de website in goede handen is, zodat ik me vooral met mijn bedrijf bezig kan houden.

Micky Jooren

Willem kan zich nu focussen op zijn corebusiness en optredens. Een mooie samenwerking.

Willem Gunneman

Ik ben blij dat ik de technische kant van mijn website aan Web-Pepper kan uitbesteden, dan kan ik mij bezig houden met koken en bloggen.

PuurSuzanne

Web-Pepper heeft een prettige informele manier van communiceren waardoor er op korte termijn resultaat geboekt kan worden.

FlyBoard World

Anne Neijnens
Claudia Vesters
Nationale Week Zonder Vlees
Puur Suzanne
Micky Jooren
Jan Vayne
Mastermind Academy
Gert Jacobs
Flyboard World
Pluim & Sports
Scholten Uitgeverij
Bonte Bij
Joost Zorgt
Shuttlewise
ServicePat
Willem Gunneman
Invictus

Houd je focus op je Core-Business

Wij vinden het belangrijjk dat jij je bezig kunt houden met je Core-Business en niet met de techniek en mogelijkheden van je website!

Neem contact met ons op en ontdek de kracht van samenwerking met Web-Pepper

Schrijf je in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Wij respecteren je privacy en gebruiken je mailadres niet voor doeleinden van derden.

Succesvol aangemeld! Check je email voor de bevestiging.