Social Media Marketing

bij Web-Pepper

NO NONSENSE

BETROUWBAAR

BETROKKEN

BEREIKBAAR

De Uitdaging

Je wilt social media gaan gebruiken maar weet niet waar je moet beginnen. Facebook, Twitter, Linkedin, YouTube; ze hebben allemaal 1000 opties en mogelijkheden. Je weet niet welke social media kanalen je wel en niet nodig hebt en je vreest dat alles bijhouden je heel veel tijd gaat kosten terwijl je t al zo druk hebt met ondernemen.

Onze Oplossing

Wij kunnen je helpen je social media beslissingen te nemen door samen te kijken welke platformen je wel en niet nodig hebt en hoe je je voordeel er mee kunt doen. Daarnaast weten wij ook hoe je welk platform het beste in kunt richten én we kunnen je helpen je social zo in te richten dat je er zo min mogelijk tijd aan kwijt bent terwijl je toch scoort.

De Conclusie


Mensen die niet dagelijks met het web bezig zijn weten vaak niet wat er überhaupt allemaal mogelijk is, en leggen zichzelf daardoor vaak onnodig beperkingen op, dat geldt ook voor social media.

Niet iedereen heeft alle platformen nodig, maar het niet gebruiken van een platform waar je doelgroep zich wel begeeft is natuurlijk onverstandig. Web-Pepper kan het je makkelijk maken, wij koppelen vaak standaard de website al aan je social media kanalen. Dit zorgt ervoor dat een aantal dingen gewoon “vanzelf gaan” wat jou heel veel tijd bespaard.

We kunnen je helpen om je social media profielen in te richten én te voorzien van een bijpassende look&feel zodat de herkenbaarheid en daarmee het vertrouwen van bezoekers direct stijgt. 

 

Extra Diensten

Naast ons bovenstaande diensten hebben we ook een paar mogelijke extra diensten ontwikkeld, zo kunnen we bijvoorbeeld zorgen dat je de een goede zakelijke profielfoto gaat krijgen of we kunnen al je social media profielen voorzien van speciaal getunde images en wallpapers. Ook is het mogelijk om via Web-Pepper complete advertentie-campagnes op te laten zetten in oa. Facebook, Twitter etc.

Wij voelen ons niet als klant bij Web-Pepper. Wij zien hun team als onze partners en vice versa. We bouwen al jaren SAMEN aan de vele websites die Web-Pepper op perfecte wijze weet vorm te geven.

Henk Abbink - EMP Esdonk Management & Productions
Web-Pepper zorgt voor het onderhoud van onze sites en geeft pro-actief tips om de site beter te maken. Altijd snelle service en oplossingen.

Michael Pilarczyk - Mastermind Academy
Betrouwbaar, Behulpzaam, Integer, Kundig. Als ik Web-Pepper nodig heb zijn ze er altijd voor me!

Jan Vayne - Vayne Music
Web-Pepper werkt zeer snel en heeft goede ideeën. Het is fijn dat de website in goede handen is, zodat ik me vooral met mijn bedrijf bezig kan houden.

Micky Jooren - Visagie-Opleidingen.nl
Web-pepper is echt van #Derrrannn! Respect voor het vooruit en het meedenken, kortom een voortreffelijke samenwerking.

Gert Jakobs
Web-Pepper is de steun en toeverlaat van mijn website, echt de rots in de branding die de technische kant verzorgt waar ik niets mee heb en niets van snap.

Isabel Boerdam - De Hippe Vegetariër
Het fijne aan Web-Pepper is dat ze meedenken, zelf met ideeën komen om je website nog beter te maken.

Amande & Janneke - Foodsisters.nl
Het maken van een website wordt door de samenwerking met Web-Pepper makkelijker en je krijgt een TOP-resultaat! Bedankt!

Sanne van Paassen
Web-Pepper denkt echt met je mee en heeft super veel kennis in huis om een mooie én effectieve website te bouwen.

Anne Neijnens
Social Media Marketing
  • Gebruiksvriendelijk 100% 100%
  • Continue ontwikkeling 100% 100%
  • Onbeperkte functionaliteiten 100% 100%
  • Compatibiliteit met alle devices 100% 100%

WordPress is HOT!

WordPress is een persoonlijk publicatie platform gericht op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. WordPress is van onschatbare waarde en dat geheel gratis. De mogelijkheden in WordPress zijn eindeloos en onbeperkt

Web-Pepper bouwt al websites sinds 1995 en sinds 2006 gespecialiseerd in WordPress

Hylke Bonnema
Green Chi Academy
Green Food Lab
Claudia Vesters
Nationale Week Zonder Vlees
Puur Suzanne
Joshanti
Micky Jooren
Jan Vayne
Mastermind Academy
Moondogs
Gert Jacobs
Erik Arendonk
Way Beyond Words
Personal Success Mentor
Flyboard World
Pluim & Sports
Bonte Bij
Shuttlewise
ServicePat
Willem Gunneman
Invictus

Al onze Websites 100% Responsive

Mobiele Gebruikers

Het aandeel bezoekers op uw website qua mobile bezoekers groeit, dus is het belangrijk dat uw website voor telefoons en tablets geschikt is.

Op ieder apparaat goed in beeld

Ieder mobiel apparaat is anders, wij zorgen ervoor dat je website op alle apparaten, ongeacht het systeem (iOS/Android), goed in beeld komen.

Positieve gebruikerservaring

Een positieve belevenis van je website op mobiel verhoogt het vertrouwen van uw doelgroep aanzienlijk en is daarom onmisbaar.

Social Media Marketing

Houd je focus op je Core-Business

We willen dat jij je bezig kunt houden met je Core-Business en niet met de techniek en mogelijkheden van je website! Neem contact met ons op en ontdek de kracht van samenwerking met Web-Pepper
× Hoe kunnen we je helpen?