Over Ons

over Web-Pepper

WordPress Websites

Perfect voor MKB en ZZP

Social Media Marketing

Sociaal op de goede manier

Consultancy

Sparringpartner voor jouw bedrijf

Bespaar Tijd & Geld

Focus op je Core-Business

Web-Pepper - WordPress Website Development

Verscholen in het Brabantse platteland ligt er aan de bosrand een kleine schat verborgen. Een fijn en elegant bedrijf dat op hoog niveau een gezellige en comfortabele ervaring aan diensten aanbiedt.


Ons Verhaal

Web-Pepper pept het web al op sinds 1995! Met veel liefde runnen Ralph de Groot en Anke van Kessel samen Web-Pepper.

Ralph verzorgt de technische ondersteuning en uitvoering van de websites van onze klanten. Anke werkt vooral achter de schermen. Het dochterbedrijf Personal Success Mentor Academy wordt geheel door haar gerund en springt met haar expertise in daar waar of Ralph, Web-Pepper of onze klanten behoefte aan hebben.

Wij ( Ralph en Anke ) zijn echt Yin en Yang, beide met hele waardevolle kwaliteiten en bewust van ieders valkuilen. Daar waar de één zijn of haar zwakheden heeft daar heeft de ander juist zijn of haar kwaliteiten liggen. Dit maakt ons in onze ogen een ijzersterk team.

De knowhow en know-who binnen onze organisatie is mede te danken aan de geweldige werkervaring opgedaan “voor“ het oprichten van Web-Pepper.

Ralph bouwde zijn eerste websites in 1995. Hij is werkzaam geweest in IT support functies van diverse top bedrijven zoals Shell, Sony, Akzo/Nobel, ministeries en politiediensten, waarin moest worden voldaan aan hoge eisen. Hier heeft hij zijn skills ontwikkeld in het high end service verlenen.

Anke heeft in haar werkverleden verschillende functies gehad als leidinggevende in de detailhandel. Ze heeft ook jarenlang een succesvol bedrijf in de Styling en opleidingen in Styling gerund. Mede door haar opleidingen in de Neuro Linguïstisch programmeren, Progressive Mental Alignment en haar constante drive in het lezen van vele persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke en zakelijke groei literatuur, marketing cursussen volgen, blijft ze werken aan de winkel van Web-Pepper.

Ons streven is een (h)echte binding met onze enthousiaste klanten. Zij zijn de beste ambassadeurs van ons werk. Daarop zijn wij enorm trots en zien uit naar samen met hen verder te groeien.

Wij voelen ons niet als klant bij Web-Pepper. Wij zien hun team als onze partners en vice versa. We bouwen al jaren SAMEN aan de vele websites die Web-Pepper op perfecte wijze weet vorm te geven.

Henk Abbink - EMP Esdonk Management & Productions
Web-Pepper zorgt voor het onderhoud van onze sites en geeft pro-actief tips om de site beter te maken. Altijd snelle service en oplossingen.

Michael Pilarczyk - Mastermind Academy
Betrouwbaar, Behulpzaam, Integer, Kundig. Als ik Web-Pepper nodig heb zijn ze er altijd voor me!

Jan Vayne - Vayne Music
Web-Pepper werkt zeer snel en heeft goede ideeën. Het is fijn dat de website in goede handen is, zodat ik me vooral met mijn bedrijf bezig kan houden.

Micky Jooren - Visagie-Opleidingen.nl
Web-pepper is echt van #Derrrannn! Respect voor het vooruit en het meedenken, kortom een voortreffelijke samenwerking.

Gert Jakobs
Web-Pepper is de steun en toeverlaat van mijn website, echt de rots in de branding die de technische kant verzorgt waar ik niets mee heb en niets van snap.

Isabel Boerdam - De Hippe Vegetariër
Het fijne aan Web-Pepper is dat ze meedenken, zelf met ideeën komen om je website nog beter te maken.

Amande & Janneke - Foodsisters.nl
Het maken van een website wordt door de samenwerking met Web-Pepper makkelijker en je krijgt een TOP-resultaat! Bedankt!

Sanne van Paassen
Web-Pepper denkt echt met je mee en heeft super veel kennis in huis om een mooie én effectieve website te bouwen.

Anne Neijnens
WordPress Websites Responsive Design

Spicing up the web since 1995

Door de fijne communicatie, goede kwaliteit en het nakomen van afspraken is de samenwerking met Web-Pepper een aanrader. Ralph adviseert waar nodig, is professioneel en snel. Breng je ideeën naar Web-Pepper en je krijgt er een professionele website voor terug!
Vera van Alebeek
Vera van Alebeek
a close partner in web development and not just a provider
H. Abbink
H. Abbink
Super
Hugo vd Elzen
Hugo vd Elzen
Web-Pepper is creatief, snel, professioneel, denkt mee, geduldig. Heel fijn om mee samen te werken!
Karin vD
Karin vD
Ralph heeft verstand van zaken, prettig in de omgang en komt zijn afspraken na. Aanrader!
Nanda van Esdonk
Nanda van Esdonk
Zo fijn om met Wep-Pepper samen te werken. Zij schakelen snel, denken mee en zorgen ervoor dat mijn website er top uit ziet en dat ik goed scoor in Google. Echt een aanrader!
Sanne van Paassen
Sanne van Paassen
Super blij met de snelle hulp en extra uitleg wanneer nodig!
Lieske van der Waals
Lieske van der Waals
Zeer tevreden over werkwijze Web-Pepper. Snel, verstand van zaken, denken 2 stappen vooruit, goed bereikbaar.
autismehuis NL
autismehuis NL
Geen vraag is te gek of teveel. Door de persoonlijke aanpak staan ze altijd voor je klaar en kunnen snel schakelen. Zeer tevreden dus.
Ingrid Vromans
Ingrid Vromans
Web-Pepper is ontzettend fijn om mee te communiceren, snel en denkt over alles mee. Ik ben heel erg tevreden met de service die zij aanbieden!
Merel Teunis
Merel Teunis
All 5 stars here for these professionally working webbies! I would gladly to add a special 6th star for theirs exceptional flexibility.. We're a working with Web-Pepper for years now in different projects and it feels like a marriage but without the downs 😉
Lekker Vega
Lekker Vega
Web-Pepper staat altijd klaar!. Werkt snel èn accuraat voor de website van Vayne Music BV
Albertine Brinkman
Albertine Brinkman
Wat een geweldig bedrijf is dit. Ze denken mee, zijn er als je ze nodig hebt, nemen de tijd. Zijn kritisch. Fijne mensen om mee samen te werken. Een echte aanrader!
Natuurlijk Bij Kaat
Natuurlijk Bij Kaat
Supergoed website bouwer. Hij maakt wat je wilt en vooral ook wat werkt! Ralph reageert altijd heel snel en maakt echt professionele en marketing sterke websites. Ook denkt hij mee met je hele business, superfijn!
Céline van Aalst - Your Voice Power
Céline van Aalst - Your Voice Power
Ralph reageert op elke vraag ontzettend snel. Hij stuurt duidelijke instructiefilmpjes waardoor het probleem niet alleen opgelost wordt, maar het ook duidelijk is waar het probleem vandaan kwam. Van harte aan te bevelen!
Sien
Sien
Super! Ralph heeft mijn website jaren terug gered nadat ik gehackt was en sindsdien altijd tevreden geweest.
Laura B
Laura B
Fijn samenwerken met Web-Pepper; vriendelijk, snel en super behulpzaam!
Lotte Kuijsters
Lotte Kuijsters
Super snelle reacties op ieder vraagstuk, altijd bereid te helpen en inhoudelijk mee te denken. Heel fijn contact via mail, whatsapp en zelfs instructiefilmpjes. 100% aan te raden!
Ingeborg Prins
Ingeborg Prins
Ralph is mijn ware held in donkere en lichte dagen. Staat altijd voor mij en mijn bedrijf klaar. Super goed bereikbaar en immens gemotiveerd. Ralph bedankt voor alles zover. (en alvast voor alles wat er vast en zeker nog gaat komen 😉 )
Amber van Ommeren
Amber van Ommeren
Niet alleen webdesign, maar een zeer professioneel bedrijf die met je meedenkt wanneer nodig. Op bijna al je (online)vragen hebben zij het antwoord en zo niet, weten ze je met de juiste mensen in contact te brengen. Ik raad Webpepper ten zeerste aan..!
Jeroen van der Reep
Jeroen van der Reep
Fijn meedenkend bedrijf!
Danielle Meyboom
Danielle Meyboom
Web-Pepper heeft mij, door goede ondersteuning, een enthousiast gevoel gegeven om aan de slag te gaan.
Inge De Heij
Inge De Heij
Prettig contact met altijd een duidelijke uitleg en snelle reacties!
Enza Bom
Enza Bom
Fijne club mensen. Ralph geeft je het gevoel alles uit zijn handen te laten vallen voor jou. Echt heel fijn. Het meeste is dan ook heel snel geregeld.
Angelique Freijer
Angelique Freijer
Web-Pepper is vakkundig en altijd bereid om nauwkeurig naar je wensen te luisteren. Aan de hand daarvan gaat Web-Pepper voortvarend aan de slag om je ideeën uit te voeren.
Leo Lambers
Leo Lambers
Meedenkend, deskundig en een fijne zakelijke relatie
Edwin Stok
Edwin Stok
Web-Pepper is een goed bedrijf wat meedenkt in alles!!
Nicole van Engeland
Nicole van Engeland
Top bedrijf! Werken snel, accuraat en denken goed mee! Aan iedereen die zijn bedrijf serieus neemt en professioneel te werk wilt gaan een aanrader!
Ronald Martens
Ronald Martens
Fijn bedrijf om mee samen te werken, snel en meedenkend in oplossingen!
Mathijs Wagenaar
Mathijs Wagenaar
Web-Pepper denkt met je mee en is altijd razendsnel met antwoorden. Voor je het weet ben je weer goed verder geholpen. Ze hebben altijd een oplossing en komen ook uit zichzelf met ideeën. Ze staan altijd met veel enthousiasme voor je klaar. Zeker een aanrader!
HH Finance
HH Finance
Ik ben super blij met alle hulp die ik krijg van Web-Pepper voor mijn blog. Ralph heeft mijn website gebouwd en daarnaast hebben we ook vaak contact als ik weer nieuwe dingen wil op mijn website. Hij heeft veel ervaring en daarnaast is het contact ook erg persoonlijk, zo bellen we af en toe even om dingen te overleggen. Ik ben erg tevreden over de service en raad Wep-pepper aan iedereen aan!
Zonderzooi
Zonderzooi
Hylke Bonnema
Green Food Lab
Claudia Vesters
Nationale Week Zonder Vlees
Puur Suzanne
Micky Jooren
Jan Vayne
Mastermind Academy
Gert Jacobs
Personal Success Mentor
Flyboard World
Pluim & Sports
Bonte Bij
Shuttlewise
ServicePat
Willem Gunneman
Invictus

Houd je focus op je Core-Business

 

Wij vinden het belangrijk dat jij je bezig kunt houden met je Core-Business en niet met de techniek en mogelijkheden van je website!

Neem contact met ons op en ontdek de kracht van samenwerking met Web-Pepper

 

× Hoe kunnen we je helpen?