Over Ons

over Web-Pepper

WordPress Websites

Perfect voor MKB en ZZP

Social Media Marketing

Sociaal op de goede manier

Werken aan de Winkel

Individueel Begeleidingstraject

Bespaar Tijd & Geld

Focus op je Core-Business

De mensen achter Web-Pepper.


Ralph de Groot

WebMaster / WebDesigner / WebNerd

Anke van Kessel

Customer Happiness Ninja / Werken aan de Winkel Trainster

Verscholen in het Brabantse platteland ligt er aan de bosrand een kleine schat verborgen. Een fijn en elegant bedrijf dat op hoog niveau een gezellige en comfortabele ervaring aan diensten aanbiedt.

Ons Verhaal


Web-Pepper pept het web al op sinds 1995! Met veel liefde runnen Ralph de Groot en Anke van Kessel samen Web-Pepper.

Ralph verzorgt de technische ondersteuning en uitvoering van de websites van onze klanten. Anke onderhoudt de contacten en houdt zich bezig met de uitstraling van de websites, Anke zorgt er ook voor dat Ralph ongestoord zijn werk kan doen.

De knowhow en know-who binnen onze organisatie is mede te danken aan de geweldige werkervaring opgedaan “voor“ het oprichten van Web-Pepper.

Ralph bouwde zijn eerste website meer dan 20 jaar geleden. Hij is werkzaam geweest in IT support functies van diverse top bedrijven zoals Shell, Sony, Akzo/Nobel, ministeries en politiediensten, waarin moest worden voldaan aan hoge eisen.

Anke heeft in haar werkverleden verschillende functies gehad als leidinggevende in de detailhandel. Ze heeft ook jarenlang een succesvol bedrijf in de Styling en opleidingen in Styling gerund. De ervaring die ze daarmee heeft opgedaan en haar gave voor ‘look & feel’, het organiseren en plannen van activiteiten zijn van grote waarde voor het bedrijf.

Ons streven is een (h)echte binding met onze enthousiaste klanten. Zij zijn de beste ambassadeurs van ons werk. Daarop zijn wij enorm trots en zien uit naar samen met hen verder te groeien

Web-Pepper zorgt voor het onderhoud van onze sites en geeft pro-actief tips om de site beter te maken. Altijd snelle service en oplossingen.

Michael Pilarczyk - Mastermind Academy
5.0
2017-10-29T08:21:56+00:00
Web-Pepper zorgt voor het onderhoud van onze sites en geeft pro-actief tips om de site beter te maken. Altijd snelle service en oplossingen. Michael Pilarczyk - Mastermind Academy
Betrouwbaar, Behulpzaam, Integer, Kundig. Als ik Web-Pepper nodig heb zijn ze er altijd voor me!

Jan Vayne - Vayne Music
5.0
2017-10-29T08:28:28+00:00
Betrouwbaar, Behulpzaam, Integer, Kundig. Als ik Web-Pepper nodig heb zijn ze er altijd voor me! Jan Vayne - Vayne Music
Web-Pepper werkt zeer snel en heeft goede ideeën. Het is fijn dat de website in goede handen is, zodat ik me vooral met mijn bedrijf bezig kan houden.

Micky Jooren - Visagie-Opleidingen.nl
5.0
2017-10-29T08:30:02+00:00
Web-Pepper werkt zeer snel en heeft goede ideeën. Het is fijn dat de website in goede handen is, zodat ik me vooral met mijn bedrijf bezig kan houden. Micky Jooren - Visagie-Opleidingen.nl
Web-pepper is echt van #Derrrannn! Respect voor het vooruit en het meedenken, kortom een voortreffelijke samenwerking.

Gert Jakobs
5.0
2017-10-29T08:46:00+00:00
Web-pepper is echt van #Derrrannn! Respect voor het vooruit en het meedenken, kortom een voortreffelijke samenwerking. Gert Jakobs
Web-Pepper is de steun en toeverlaat van mijn website, echt de rots in de branding die de technische kant verzorgt waar ik niets mee heb en niets van snap.

Isabel Boerdam - De Hippe Vegetariër
5.0
2017-10-29T08:46:53+00:00
Web-Pepper is de steun en toeverlaat van mijn website, echt de rots in de branding die de technische kant verzorgt waar ik niets mee heb en niets van snap. Isabel Boerdam - De Hippe Vegetariër
Het fijne aan Web-Pepper is dat ze meedenken, zelf met ideeën komen om je website nog beter te maken.

Amande & Janneke - Foodsisters.nl
5.0
2017-10-29T08:48:27+00:00
Het fijne aan Web-Pepper is dat ze meedenken, zelf met ideeën komen om je website nog beter te maken. Amande & Janneke - Foodsisters.nl
Wij voelen ons niet als klant bij Web-Pepper. Wij zien hun team als onze partners en vice versa. We bouwen al jaren SAMEN aan de vele websites die Web-Pepper op perfecte wijze weet vorm te geven.

Henk Abbink - EMP Esdonk Management & Productions
5.0
2017-11-14T23:15:15+00:00
Wij voelen ons niet als klant bij Web-Pepper. Wij zien hun team als onze partners en vice versa. We bouwen al jaren SAMEN aan de vele websites die Web-Pepper op perfecte wijze weet vorm te geven. Henk Abbink - EMP Esdonk Management & Productions
Web-Pepper denkt echt met je mee en heeft super veel kennis in huis om een mooie én effectieve website te bouwen.

Anne Neijnens
5.0
2018-04-07T09:57:16+00:00
Web-Pepper denkt echt met je mee en heeft super veel kennis in huis om een mooie én effectieve website te bouwen. Anne Neijnens
Het maken van een website wordt door de samenwerking met Web-Pepper makkelijker en je krijgt een TOP-resultaat! Bedankt!

Sanne van Paassen
5.0
2018-07-01T11:32:14+00:00
Het maken van een website wordt door de samenwerking met Web-Pepper makkelijker en je krijgt een TOP-resultaat! Bedankt! Sanne van Paassen
5
9

Spicing up the web since 1995

"

Altijd snelle service en oplossingen. Web-Pepper zorgt voor het onderhoud van onze sites en geeft pro-actief tips om de site beter te maken.

Michael Pilarczyk

Het fijne aan Web-Pepper is dat ze meedenken, zelf met ideeën komen om je website nog beter te maken.

De Foodsisters

Betrouwbaar, Behulpzaam, Integer, Kundig. Als ik Web-Pepper nodig heb zijn ze er altijd voor me!

 

Jan Vayne

 

Web-pepper is echt van #Derrrannn! Respect voor het vooruit en het meedenken, kortom een voortreffelijke samenwerking.

Gert Jakobs

Web-Pepper is de steun en toeverlaat van mijn website, echt de rots in de branding die de technische kant verzorgt waar ik niets mee heb en niets van snap.

De Hippe Vegetarier

Het is fijn dat de website in goede handen is, zodat ik me vooral met mijn bedrijf bezig kan houden.

Micky Jooren

Willem kan zich nu focussen op zijn corebusiness en optredens. Een mooie samenwerking.

Willem Gunneman

Ik ben blij dat ik de technische kant van mijn website aan Web-Pepper kan uitbesteden, dan kan ik mij bezig houden met koken en bloggen.

PuurSuzanne

Web-Pepper heeft een prettige informele manier van communiceren waardoor er op korte termijn resultaat geboekt kan worden.

FlyBoard World

Anne Neijnens
Claudia Vesters
Nationale Week Zonder Vlees
Puur Suzanne
Micky Jooren
Jan Vayne
Mastermind Academy
Gert Jacobs
Flyboard World
Pluim & Sports
Scholten Uitgeverij
Bonte Bij
Joost Zorgt
Shuttlewise
ServicePat
Willem Gunneman
Invictus

Houd je focus op je Core-Business

 

Wij vinden het belangrijk dat jij je bezig kunt houden met je Core-Business en niet met de techniek en mogelijkheden van je website!

Neem contact met ons op en ontdek de kracht van samenwerking met Web-Pepper

 

Schrijf je in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Wij respecteren je privacy en gebruiken je mailadres niet voor doeleinden van derden.

Succesvol aangemeld! Check je email voor de bevestiging.