WordPress Hulp

Support bij WordPress

Gebruikt u WordPress om uw website in te bouwen maar loopt u tegen problemen aan? Begrijpt u iets niet of wilt u even praten met iemand die misschien meer ervaring heeft dan u, of zoekt u gewoon iemand om even mee te sparren over mogelijkheden?

Veel van de problemen die mensen tegenkomen hebben wij inmiddels al eens gezien en opgelost.

 Gratis eerste consult

Soms lijken problemen moeilijker als ze zijn voor u, maar hebben wij meer dan 50% van de inkomende “problemen” (vooral van starters met WordPress) aan de hand van parate kennis al snel opgelost..

Wij denken graag met u mee, daarom geven wij u gratis een eerste consult.

 No Cure – No Pay

Web-Pepper werkt in gevallen van problemen op basis van “No Cure – No Pay” wat inhoud dat mochten wij het probleem niet op kunnen lossen, u van ons ook geen factuur zult ontvangen en spreken altijd, vooraf, een vastgesteld tarief met u af. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Problemen aanmelden

Heeft u een probleem met WordPress, wilt u hulp, of heeft u gewoon een vraag? Neem dan contact met ons op! Telefonisch op 06-24948112 of via het onderstaande contact formulier.

Web-Pepper host, bouwt en onderhoudt websites & Social Media voor bedrijven die de kracht van internet begrijpen en hiermee het beste voor hun bedrijf willen behalen.

Web Hosting

WordPress Nieuws, Tips & Tricks in je inbox?

Meld je aan voor onze mailing-list en ontvang als eerste onze WordPress Tips & Tricks, Plugin Reviews en het laatste nieuws en updates van ons team.

Succesvol aangemeld!