WordPress Webdesign

Uw website in WordPress

WORDPRESS WEBSITES

Web-Pepper werkt met een open source systeem “WordPress” genaamd. Een voor u en uw doelgroep-klanten een mooi, flexibel, up to date en zéér gebruiksvriendelijk content-management-systeem (CMS) met ontelbare mogelijkheden!

WORDPRESS PORTFOLIO

Heeft u nog geen idee hoe WordPress websites eruit zien en wat de mogelijkheden zijn? Kijk dan eens in ons portfolio. Tevens ziet u dan een gedeelte van onze klantenkring waarmee we langdurige relaties mee hebben opgebouwd. Door ons unieke concept kunnen wij u precies bieden wat het beste bij u of uw bedrijf past! Uw website wordt uiteraard ook geheel qua functionaliteit zoals nieuwspagina’s, evenementenkalenders, contactformulieren en dergelijke naar wens ingericht. Het grootste voordeel van samenwerken met Web-Pepper is dat u zelf uw website kunt updaten maar dat u zich niet bezig hoeft te houden met moeilijke updates van het systeem, of uitbreidingen qua functionaliteit, webruimte of instellingen, wij regelen het binnen de pakketten voor u van A tot Z!

WEBSITE PAKKET

Web-Pepper werkt met een basis pakket op maandelijks abonnement tarief, wat een enorm fijne bijkomstigheid is dat naast de kosten van de opbouw van de website, hosting en domeinnaam, ook alle updates en ondersteuning erin verwerkt zijn, dus dit gewoon binnen uw pakket valt, met andere woorden, aanpassingen kosten u dus niets extra!

CONTACT

Is deze informatie voor u nog niet geheel duidelijk of u wilt ons gewoon hierover spreken, maak dan een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag! U kunt contact met ons opnemen via 06-24948112 of via het onderstaande contactformulier, of via onze contactgegevens.

Uw gegevens

Zorg dat we contact met u op kunnen nemen.


Wat kunnen we voor u betekenen

Stel hieronder uw vraag of plaats uw opmerking.


Web-Pepper host, bouwt en onderhoudt websites & Social Media voor bedrijven die de kracht van internet begrijpen en hiermee het beste voor hun bedrijf willen behalen.

Web Hosting

WordPress Nieuws, Tips & Tricks in je inbox?

Meld je aan voor onze mailing-list en ontvang als eerste onze WordPress Tips & Tricks, Plugin Reviews en het laatste nieuws en updates van ons team.

Succesvol aangemeld!