WordPress Websites

bij Web-Pepper

WordPress Websites

Perfect voor MKB en ZZP

Social Media Marketing

Sociaal op de goede manier

Consultancy

Sparringpartner voor jouw bedrijf

Bespaar Tijd & Geld

Focus op je Core-Business

De Uitdaging

Je hebt een website nodig, of je wilt weten hoe je het beste iets kunt doen of kunt regelen op het Internet? Heb je al een website maar wil je weten of deze nog aan de wensen van je bezoekers voldoet?

Heeft je website nog wel de juiste uitstraling die bij je past en die uw bezoekers aanspreekt? Zoek je de juiste manier van profileren om het vertrouwen van je klanten te winnen?

Onze oplossing

Web-Pepper host, bouwt en onderhoudt WordPress websites & Social Media voor bedrijven die de kracht van internet begrijpen en hiermee het beste voor hun bedrijf willen behalen.

Onze service bestaat niet alleen uit het bouwen van een mooie, goed functionerende website. Met Web-Pepper heb je de sparringpartner gevonden, waarmee we samen het beste uit het internet halen voor jouw bedrijf.

De Conclusie


Mensen die niet dagelijks met het web bezig zijn weten vaak niet wat er überhaupt allemaal mogelijk is, en leggen zichzelf daardoor vaak onnodig beperkingen op.

Wij kunnen je helpen om je wensen op een rijtje te zetten en samen met jou te bekijken of je website voldoet aan je wensen. Door ervaring, die terug gaat tot 1995, hebben wij een ruime kijk op wat er op het web gaande is. Zowel qua uitstraling van je website of social media maar ook op technisch gebied weten wij wat er tot de mogelijkheden behoord. Deze mogelijkheden maken we samen met jou, voor jouw klanten, toegankelijk!

WordPress Portfolio

Heb je nog geen idee hoe WordPress websites eruit zien en wat de mogelijkheden zijn? Kijk dan eens in ons portfolio. Tevens zie je dan een gedeelte van onze klantenkring waarmee we langdurige relaties hebben opgebouwd.

Door ons unieke concept kunnen wij je precies bieden wat het beste bij jou of je bedrijf past! 

Ons Website Service Pakket

Web-Pepper werkt met een service-pakket op basis van een maandelijks abonnement.

Hierbinnen zijn een aantal zaken opgenomen; naast de opbouw van de website worden hierbinnen ook standaard zaken als hosting. domeinnaam en onderhoud geregeld.

Extra Diensten

Naast ons Service Pakket hebben wij ook mogelijkheden voor extra diensten. Denk hierbij aan extra grafisch ontwerp, fotografie, webteksten e.d. Dit maakt het mogelijk om het complete plaatje onder een dak te brengen bij Web-Pepper.

Wij voelen ons niet als klant bij Web-Pepper. Wij zien hun team als onze partners en vice versa. We bouwen al jaren SAMEN aan de vele websites die Web-Pepper op perfecte wijze weet vorm te geven.

Henk Abbink - EMP Esdonk Management & Productions
Web-Pepper zorgt voor het onderhoud van onze sites en geeft pro-actief tips om de site beter te maken. Altijd snelle service en oplossingen.

Michael Pilarczyk - Mastermind Academy
Betrouwbaar, Behulpzaam, Integer, Kundig. Als ik Web-Pepper nodig heb zijn ze er altijd voor me!

Jan Vayne - Vayne Music
Web-Pepper werkt zeer snel en heeft goede ideeën. Het is fijn dat de website in goede handen is, zodat ik me vooral met mijn bedrijf bezig kan houden.

Micky Jooren - Visagie-Opleidingen.nl
Web-pepper is echt van #Derrrannn! Respect voor het vooruit en het meedenken, kortom een voortreffelijke samenwerking.

Gert Jakobs
Web-Pepper is de steun en toeverlaat van mijn website, echt de rots in de branding die de technische kant verzorgt waar ik niets mee heb en niets van snap.

Isabel Boerdam - De Hippe Vegetariër
Het fijne aan Web-Pepper is dat ze meedenken, zelf met ideeën komen om je website nog beter te maken.

Amande & Janneke - Foodsisters.nl
Het maken van een website wordt door de samenwerking met Web-Pepper makkelijker en je krijgt een TOP-resultaat! Bedankt!

Sanne van Paassen
Web-Pepper denkt echt met je mee en heeft super veel kennis in huis om een mooie én effectieve website te bouwen.

Anne Neijnens
WordPress Websites Responsive Design
  • Gebruiksvriendelijk 100% 100%
  • Continue ontwikkeling 100% 100%
  • Onbeperkte functionaliteiten 100% 100%
  • Compatibiliteit met alle devices 100% 100%

WordPress is HOT!

WordPress is een persoonlijk publicatie platform gericht op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. WordPress is van onschatbare waarde en dat geheel gratis. De mogelijkheden in WordPress zijn eindeloos en onbeperkt

Web-Pepper bouwt al websites sinds 1995 en sinds 2006 gespecialiseerd in WordPress

Zo fijn om met Wep-Pepper samen te werken. Zij schakelen snel, denken mee en zorgen ervoor dat mijn website er top uit ziet en dat ik goed scoor in Google. Echt een aanrader!
Sanne van Paassen
Sanne van Paassen
Fijne club mensen. Ralph geeft je het gevoel alles uit zijn handen te laten vallen voor jou. Echt heel fijn. Het meeste is dan ook heel snel geregeld.
Angelique Freijer
Angelique Freijer
Fijn meedenkend bedrijf!
Danielle Meyboom
Danielle Meyboom
Ralph reageert op elke vraag ontzettend snel. Hij stuurt duidelijke instructiefilmpjes waardoor het probleem niet alleen opgelost wordt, maar het ook duidelijk is waar het probleem vandaan kwam. Van harte aan te bevelen!
Sien
Sien
Web-Pepper heeft mij, door goede ondersteuning, een enthousiast gevoel gegeven om aan de slag te gaan.
Inge De Heij
Inge De Heij
Geen vraag is te gek of teveel. Door de persoonlijke aanpak staan ze altijd voor je klaar en kunnen snel schakelen. Zeer tevreden dus.
Ingrid Vromans
Ingrid Vromans
Super! Ralph heeft mijn website jaren terug gered nadat ik gehackt was en sindsdien altijd tevreden geweest.
Laura B
Laura B
Fijn samenwerken met Web-Pepper; vriendelijk, snel en super behulpzaam!
Lotte Kuijsters
Lotte Kuijsters
Web-Pepper is ontzettend fijn om mee te communiceren, snel en denkt over alles mee. Ik ben heel erg tevreden met de service die zij aanbieden!
Merel Teunis
Merel Teunis
Top bedrijf! Werken snel, accuraat en denken goed mee! Aan iedereen die zijn bedrijf serieus neemt en professioneel te werk wilt gaan een aanrader!
Ronald Martens
Ronald Martens
Fijn bedrijf om mee samen te werken, snel en meedenkend in oplossingen!
Mathijs Wagenaar
Mathijs Wagenaar
Zeer tevreden over werkwijze Web-Pepper. Snel, verstand van zaken, denken 2 stappen vooruit, goed bereikbaar.
autismehuis NL
autismehuis NL
Web-Pepper is een goed bedrijf wat meedenkt in alles!!
Nicole van Engeland
Nicole van Engeland
Wat een geweldig bedrijf is dit. Ze denken mee, zijn er als je ze nodig hebt, nemen de tijd. Zijn kritisch. Fijne mensen om mee samen te werken. Een echte aanrader!
Natuurlijk Bij Kaat
Natuurlijk Bij Kaat
Supergoed website bouwer. Hij maakt wat je wilt en vooral ook wat werkt! Ralph reageert altijd heel snel en maakt echt professionele en marketing sterke websites. Ook denkt hij mee met je hele business, superfijn!
Céline van Aalst - Your Voice Power
Céline van Aalst - Your Voice Power
Ralph heeft verstand van zaken, prettig in de omgang en komt zijn afspraken na. Aanrader!
Nanda van Esdonk
Nanda van Esdonk
Prettig contact met altijd een duidelijke uitleg en snelle reacties!
Enza Bom
Enza Bom
Ralph is mijn ware held in donkere en lichte dagen. Staat altijd voor mij en mijn bedrijf klaar. Super goed bereikbaar en immens gemotiveerd. Ralph bedankt voor alles zover. (en alvast voor alles wat er vast en zeker nog gaat komen 😉 )
Amber van Ommeren
Amber van Ommeren
Web-Pepper is vakkundig en altijd bereid om nauwkeurig naar je wensen te luisteren. Aan de hand daarvan gaat Web-Pepper voortvarend aan de slag om je ideeën uit te voeren.
Leo Lambers
Leo Lambers
Web-Pepper is creatief, snel, professioneel, denkt mee, geduldig. Heel fijn om mee samen te werken!
Karin vD
Karin vD
Web-Pepper denkt met je mee en is altijd razendsnel met antwoorden. Voor je het weet ben je weer goed verder geholpen. Ze hebben altijd een oplossing en komen ook uit zichzelf met ideeën. Ze staan altijd met veel enthousiasme voor je klaar. Zeker een aanrader!
HH Finance
HH Finance
Super
Hugo vd Elzen
Hugo vd Elzen
Ik ben super blij met alle hulp die ik krijg van Web-Pepper voor mijn blog. Ralph heeft mijn website gebouwd en daarnaast hebben we ook vaak contact als ik weer nieuwe dingen wil op mijn website. Hij heeft veel ervaring en daarnaast is het contact ook erg persoonlijk, zo bellen we af en toe even om dingen te overleggen. Ik ben erg tevreden over de service en raad Wep-pepper aan iedereen aan!
Zonderzooi
Zonderzooi
a close partner in web development and not just a provider
H. Abbink
H. Abbink
Super blij met de snelle hulp en extra uitleg wanneer nodig!
Lieske van der Waals
Lieske van der Waals
Niet alleen webdesign, maar een zeer professioneel bedrijf die met je meedenkt wanneer nodig. Op bijna al je (online)vragen hebben zij het antwoord en zo niet, weten ze je met de juiste mensen in contact te brengen. Ik raad Webpepper ten zeerste aan..!
Jeroen van der Reep
Jeroen van der Reep
Web-Pepper staat altijd klaar!. Werkt snel èn accuraat voor de website van Vayne Music BV
Albertine Brinkman
Albertine Brinkman
Meedenkend, deskundig en een fijne zakelijke relatie
Edwin Stok
Edwin Stok
Super snelle reacties op ieder vraagstuk, altijd bereid te helpen en inhoudelijk mee te denken. Heel fijn contact via mail, whatsapp en zelfs instructiefilmpjes. 100% aan te raden!
Ingeborg Prins
Ingeborg Prins
All 5 stars here for these professionally working webbies! I would gladly to add a special 6th star for theirs exceptional flexibility.. We're a working with Web-Pepper for years now in different projects and it feels like a marriage but without the downs 😉
Lekker Vega
Lekker Vega
Door de fijne communicatie, goede kwaliteit en het nakomen van afspraken is de samenwerking met Web-Pepper een aanrader. Ralph adviseert waar nodig, is professioneel en snel. Breng je ideeën naar Web-Pepper en je krijgt er een professionele website voor terug!
Vera van Alebeek
Vera van Alebeek

Al onze Websites 100% Responsive

Mobiele Gebruikers

Het aandeel bezoekers op uw website qua mobile bezoekers groeit, dus is het belangrijk dat uw website voor telefoons en tablets geschikt is.

Op ieder apparaat goed in beeld

Ieder mobiel apparaat is anders, wij zorgen ervoor dat je website op alle apparaten, ongeacht het systeem (iOS/Android), goed in beeld komen.

Positieve gebruikerservaring

Een positieve belevenis van je website op mobiel verhoogt het vertrouwen van uw doelgroep aanzienlijk en is daarom onmisbaar.

WordPress Websites Responsive Design
Hylke Bonnema
Green Chi Academy
Green Food Lab
Claudia Vesters
Nationale Week Zonder Vlees
Puur Suzanne
Joshanti
Micky Jooren
Jan Vayne
Mastermind Academy
Moondogs
Gert Jacobs
Erik Arendonk
Way Beyond Words
Personal Success Mentor
Flyboard World
Pluim & Sports
Bonte Bij
Shuttlewise
ServicePat
Willem Gunneman
Invictus

Houd je focus op je Core-Business

Wij vinden belangrijk dat jij je bezig kunt houden met je Core-Business en niet met de techniek en mogelijkheden van je website!

Neem contact met ons op en ontdek de kracht van samenwerking met Web-Pepper

× Hoe kunnen we je helpen?